Pro veškeré výškové práce jsou důležitou součástí různé druhy lešení a montážních plošin. Zajišťují nejen veškerý komfort a dosažení na nepřístupná místa, ale především bezpečnost při práci. Proto si vyberte kvalitní pojízdné hliníkové lešení, prostorové lešení, schodišťové věže, fasádní lešení, různé druhy plošin, kladkostroje a mnohé další.

Jeřábnické práce Jičín, práce autojeřábem Semily, autojeřáb Jilemnice
Naše firma Mepo jeřábnické práce s.r.o. provádí veškeré jeřábnické práce. Disponujeme vlastními stroji. - autojeřáby - montážní plošiny - samohybná dieslová montážní plošina - samohybná eletrická kloubovo-teleskopická montážní plošina - závěsný montážní koš Před provedením realizace jeřábnické práce Vám zajistíme odbornou konzultaci ...
Samohybné montážní plošiny - pronájem -  haulotte, upright
Vážení obchodní partneři, mimo jeřábnické práce bychom vás rádi upozornili na nové stroje v našem depu. Jedná se o eletrickou nůžkovo teleskopickou plošinu upright AB 38N a 4x4 haulotte 16PX. Dále pak vysokozdvižné vozíky značky Desta a Linde s nosností 3,5t.
Vysokozdvižné vozíky VZV pronájem Krkonoše Vrchlabí
Mimo pronájem autojeřábů a montážních plošin bychom vám rádi nabídli také vysokozdvižné vozíky. Vlastníme značky desta a linde H35 obě s nosností 3,5t. Vrchlabí, Dvůr králové nad Labem, Jilemnice, Trutnov.
Shazování sněhu - odvoz sněhu - práce s mont. plošinami Vrchlabí
Firma Lubomír Mejsnar - MEPO vám nabízí, mimo pronájmu autojeřábů, montážních plošin, autodopravy a práce s UNC a Desta, také služby v oblasti shazování sněnu a následný uklid a odvoz sněhu. K těmto výškovým pracím využíváme naše montážní plošiny do 22m. Zajišťujeme i samotný shoz sněnu našimi zaměstnanci.
Požární, nepožární, hlukotěsné dveře a vrata
Rádi bychom představili některé výrobky z našeho bohatého sortimentu. Naše firma se specializuje na vlastní výrobu, dodávku a montáž výplní stavebních otvorů, především pak na certifikované protipožární a protihlukové uzávěry. Náš výrobní program tvoří: Dveře (ocelové, hliníkové nebo nerezové) • Jednokřídlé • Dvoukřídlé • ...
Půjčovna nářadí vrtací bourací kladiva vibrační technika Vrchlabí
Nářadí Kušnír nabízí široký sortiment nářadí, zařízení a strojů pro profesionály i domácí kutily. - vrtací kladiva - bourací kladiva - stavební míchačky - míchadla - vrtačky - hutnící a vibrační technika - stroje na řezání - čistící technika - úklidová technika - a mnoho dalších.
Opravy servis pronájem revize repas vysokozdvižné vozíky Hradec
Opravy, servis, pronájem, prodej, revize, repas, kontrola vysokozdvižných vozíků: - dílenské opravy vozíků - servisní opravy vozíků - zajišťujeme revize a kontroly - prodej náhradních dílů - provádíme školení řidičů vozíků - prodej nových vozíků - repasované vozíky - použité vozíky. - vozíky benzinové, dieselové, LPG, elektrické, ...