ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
3D návrhy, instalace a realizace koupelen, tvorba koupelen na míru
Využijte služby 3D návrhu koupelen, které vám poskytuje společnost PELA CZ, a.s. Zvolte si optimální vybavení koupelen a nechte si je nainstalovat podle vašeho 3D návrhu.
PELA CZ, a.s.
Opravy cest, silnic a dálnic pro Jihomoravský kraj - údržba povrchů vozovek
Hledáte vhodnou společnost pro opravu cest, silnic a dálnic? O údržbu povrchů vozovek nejen v Jihomoravském kraji se spolehlivě postará společnost REKMA, spol. s r.o.
REKMA, spol. s r.o.
Renovace betonových podlah technologií Superbeton -systém broušení, leštění, zpevnění, barvení betonových ploch
Společnost PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. Olomouc provádí renovace betonových podlah s využitím technologie Superbeton - jde o systém broušení, leštění, barvení, zpevnění betonových ploch.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Moderní, mobilní jeřáby Liebherr-pronájem autojeřábu s obsluhou
Firma Autojeřáby Harsa působí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Pokud potřebujete pronájem autojeřábu s obsluhou, máme k dispozici moderní mobilní jeřáby Liebherr.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Odolné betonové stěrky s různými vzory - originální designové povrchy stěn
Firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje designové povrchy stěn, které osvěží každé zákoutí interiéru. Odolné betonové stěrky lze aplikovat do koupelny, obývacího pokoje a na schody.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Hadicové rychlospojky geka pro jednoduché spojování hadic - e-shop
Při práci na zahradě jistě každý ocení jednoduché spojování hadic. Proto jsou pro vás ideálním řešením hadicové rychlospojky geka, které si pořídíte v e-shopu firmy TAFIMEX trade s.r.o..
TAFIMEX trade s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Zateplování fasád rodinných a bytových domů - snadná úspora energie
Máte starý dům a přemýšlíte nad jeho zateplením? Stavební firma ZOUBEKSTAV s.r.o. se vám postará o zateplení rodinných i bytových domů. Působíme v regionech Olomouc a Prostějov.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Pronájem, montáž a demontáž lešení PERI a HÜNNEBECK v Teplicích - spolehlivý partner pro vaše stavební projekty
Zajišťujeme profesionální pronájem, montáž a demontáž lešení značek PERI a HÜNNEBECK v Teplicích. Spolehlivá služba pro vaše stavební projekty.
K - STAV s.r.o. - lešení Teplice Pronájem, montáž a demontáž lešení
Prodej ručního nářadí Stanley a Cromwell - šroubováky, kladiva, kleště
Ostravská společnost Lixus Technik s.r.o. se specializuje na prodej ručního nářadí včetně příslušenství značky Stanley a Cromwell, které je určeno pro profesionály i náročné domácí kutily.
Lixus Technik s.r.o.
Fotovoltaické ostrovní systémy, řešení na míru - ideální pro chaty nebo domácí spotřebiče
Společnost PV Solution Vám zajistí ostrovních fotovoltaické systémy na míru ve Znojmě, Třebíči, Ivančicích a blízkém okolí - jsou ideální pro chaty nebo domácí spotřebiče.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Splňte si sen - rodinné dům na klíč, nízkoenergetický a pasivní dle Vašeho přání
Společnost Brozire z Ostravy staví rodinné nízkoenergetické a pasivní domy. Provádíme komplexní stavební služby, od projektové dokumentace až po samostatnou stavbu včetně bazénu! Splňte si svůj sen!
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty
Rekonstrukce a realizace interiéru na klíč od jednoho dodavatele
Firma Woodtech Jiří Májek Vám splní veškeré sny o vašem dokonalém bydlení. Realizujeme rekonstrukce domů nebo bytů včetně interiéru na klíč – to vše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Čističe a odmašťovací prostředky pro přípravu povrchů Pardubice – kvalitní a vysoce účinné výrobky
Pustili jste se konečně do práce, kterou již tak dlouho odkládáte a potřebujete si předem připravit povrch který budete lakovat? Použijte univerzální odmašťovadlo, které naše společnost nabízí.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Ruční plazmové řezací zařízení, zdroj je možné používat na ruční i strojní řezání
Ruční plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. ve svém eshopu či přímo na prodejně v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Moderní lepení obkladů a dlažby - MAMUT GLUE FLEXI S2 extrémně flexibilní lepidlo
Hledáte nejlepší a nejrychlejší řešení pro lepení obkladů a dlažeb? Vsaďte na moderní lepení s extrémně flexibilním lepidlem MAMUT GLUE FLEXI S2!
Rigid click, lepená vinylová podlaha Therdex Herringbone - parketový vzor, rybí kost
Na prodejně podlahového studia Jegla Babice zakoupíte podlahoviny všeho druhu. Mezi vinylovými podlahami doporučujeme Therdex herringbone - parketový vzor, rybí kost ve variantě lepené i click.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.