Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Prodej, šití, úprava záclon a závěsů - velký výběr a různý design
Stále jsou v módě záclony i závěsy. Velký výběr a různý design záclon a závěsů prodává Dagmar Kafková v Uherském Brodě. Záclony vám také na míru ušijeme nebo jen upravíme délku dle vašich požadavků.
Nové kolekce obuvi Power představí na veletrhu KABO Brno firma Gruna s.r.o.
Společnost Gruna s.r.o. Uherský Brod zve maloobchodní prodejce obuvi na veletrh KABO Brno 2017. Představíme zde nové kolekce obuvi zn. Power. Máme výhradní zastoupení pro ČR, SR na obuv značky Power.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Luxusní svatební šaty Maggie Sottero-prodej v Salonu DáMa
Nádherné luxusní svatební šaty Maggie Sottero můžete zapůjčit ve Svatebním salonu DáMa Uherský Brod, zde jsou tyto značkové šaty i na prodej.
Prodej svatebních, společenských šatů-půjčovna a svatební studio DáMa
Problém s výběrem společenských nebo svatebních šatů Vám pomůže vyřešit Půjčovna a svatební studio DáMa Uherský Brod, která je zde pro klientky z okolí Uherského Hradiště.
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
České, moravské lidové kroje Uherské Hradiště-půjčovna, výroba krojů
Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla Uherský Ostroh je výrobce lidových krojů a krojových součástí. Výroba krojů je zaměřena především na moravské, české lidové kroje. Fungujeme i jako půjčovna, pokud tedy potřebujete zapůjčit kroj, najdete nás nedalo Uherského Hradiště v obci Uherský Ostroh, ul.Zámecká 196. - tel.: ...
Krojové součásti, doplňky, klobouky-výroba, opravy Uherské Hradiště
Výrobce krojů z regionu Uherské Hradiště, Lidové tradice a řemesla, o.p.s. vyrábí i krojové klobouky, součásti, doplňky ke kroji i krojovou galanterii. Vyrobíme vše na míru z dostupných materiálů - čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky, stužky, krajky. Čepení zhotovíme podle jednotlivých oblastí. Harásky vážeme ručně, šátky do ...
Půjčovna svatebních šatů, společenské šaty na svatbu Zlínský kraj
Svatební salon Pavlína je půjčovna svatebních šatů a nabízí společenské šaty na svatbu i jiné příležitosti. Půjčovna je na adrese Staré Město, Luční čtvrť 2023 - tel.: +420572551809. Pokud plánujete svatbu, jistě si vyberete ty pravé svatební šaty u nás a společenské šaty pro družičku u nás vyberete také. Blíží se období tanečních a ...
Online prodej dětské oblečení, autosedačky, kočárky Uherské Hradiště
Chcete pořídit pro své dítě kompletní výbavičku v jedné prodejně? Prodejna LALAND Uherské Hradiště nabízí dětské oblečení, autosedačky i kočárky pro děti. Využijte možnost online prodeje - dětské oblečení u nás najdeve ve vel. 44-98, kojenecké výbavičky, autosedačky, kočárky, postýlky i sady do postýlek české výroby, matrace, kolébky, jídelní ...
Značkové dámské, pánské spodní prádlo Uherský Brod
Kupte si nové značkové dámské nebo pánské spodní prádlo v prodejně Elis Spodní prádlo A-H v Uherském Brodě. Nabízíme značky Lormar, Timo, Lisca, Werso, Leilieve. Pokud chcete získat značkové a zároveň levné trenýrky, boxerky, kalhotky nebo tanga , pak jste u nás správně. Nabízíme značkové spodní prádlo vyráběno z kvalitních materiálů: - ...
Organza na rolkách, stuhy, stužky, mašličky, přilepovací kvítky, aj. hotové dekorace
V našem e-shopu si můžete vybrat stuhy, dekorační organzy na rolkách, přilepovací kvítky aj. za velmi příznivé ceny - 95% zboží skladem.
Plesové, společenské, svatební šaty značky Maggie Sottero Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlín
V našem svatebním studiu DáMa si vyberete krásné a elegantní šaty pro nevěsty značky Maggie Sottero nebo šaty na blížící se plesovou sezónu: - svatební šaty - plesové šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky - svatební doplňky - šaty pro těhotné. Přijďte si prohlédnout kolekci svatebních šatů značky Maggie Sottero. V ...
Podlahové krytiny, bambusové a dřevěné podlahy Uherské Hradiště
Nabízíme dodávku, pokládku, montáž, velkoobchod, prodej: Dřevěných podlah: -třívrstvé MAGNUM -kolekce - mořená, exotická, rošádová, extreme, thermo, F.I. Parquet (podlahové vytápění), smart, drásaná -parketové vlisy BERTHOLD -bambusové podlahy a parkety -palubkové podlahy - smrk, borovice, dub, pero-drážka, tl. 20, 27, 32, 40 mm.
Laminátové korkové vinylové podlahy koberce lino Uherské Hradiště
Nabízíme dodávku, pokládku, montáž, velkoobchod, prodej: Korkových podlah: -DECOLIFE, GO4KORK, WICANDERS (Vinylcomfort) Laminátových podlah: -FINfloor, Balterio, EGGER (Emotion) Vinylových podlah: -DESIGNline, Bacana, Laguna, THERMOFIX Koberce a linoleum FORBO Dřevěné zárubně Sapeli Bambusové biodesky Bambopol Dřevěné mozaikové ...
Dřevěné podlahové krytiny, bambusová podlaha Uherské Hradiště
Nabízíme dodávka, pokládka, montáž, velkoobchod, prodej: -dřevěné podlahové krytiny značky BAMBOPOL - bambusová třívrstvá podlaha -bambusové podlahy a parkety - jsou to dřevěné plotny, slepené z přesně opracovaných bambusových přířezů -bambusové biodesky -bambusové dřevo má ANTISEPTICKÉ a ANTIBAKTERIÁLNÍ účinky.