Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy pro muže i ženy ve službě
Dodávky uniforem, stejnokrojů a profesního oblečení Praha, uniformy a stejnokroje pro muže i ženy ve službě z přírodních i syntetických materiálů.
NOVITEX FASHION a.s.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Společenské a tréninkové oblečení HELLER DANCE  nejen pro milovníky tance
Nejen milovníků tance je určena kolekce krásného a příjemného společenského a tréninkového oblečení HELLER DANCE,kterou nabízí salon HELLER s.r.o. z Prahy.
Textilní galanterie eshop - potřeby pro šití i pletení
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej veškeré textilní galanterie prostřednictvím internetového obchodu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Textilní gumy, pruženky, keprovky - maloobchodní a velkoobchodní prodej textilní galanterie
Maloobchodním i velkoobchodním partnerům nabízíme od českého výrobce Pega bohatý sortiment textilní galanterie jako jsou gumy, pruženky, keprovky a další.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Rostlinné hedvábí Kapok - do zdravotních polštářů a přikrývek, vhodné pro alergiky
Kapok neboli rostlinné hedvábí se využívá jako výplň do zdravotních polštářů a přikrývek a je vhodné zejména pro alergiky. Zakoupit ho můžete u firmy Eifler, Praha 9.
Rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha - lepení, šití a výměna patníčků
Opravna obuvi, rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha, lepení obuvi, oprava patníčků, šití obuvi, výměna zipu u kozaček, výměna podpatků u dámské a pánské obuvi.
Taneční a společenské topy a bolerka – pohodlné materiály a elegantní zpracování
Pohodlné a elegantní taneční a společenské dámské a dívčí topy a bolerka z kvalitních materiálů nabízí na svém eshopu společnost Heller s.r.o. z Prahy
Spouštěcí garnýže Praha – pohodlné a bezpečné věšení záclon bez štaflí
Obáváte se úrazu při věšení záclon nebo jen hledáte pohodlnější cestu bez nutnosti šplhání na štafle? Pak Vás určitě nadchne nabídka spouštěcích garnýží od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Metrový textil Praha – široký výběr bavlněných látek, podšívkoviny nebo nápletů
Širokou nabídku metrového textilu, dekoračních látek, nápletů, podšívek, sypkoviny, juty nebo lehátkoviny zakoupíte v prodejně společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Jarní a velikonoční nabídka 2022 - textilní galanterie Praha
KOH-I-NOOR WALDES, a.s. je významný výrobcem a prodejcem galanterního zboží. Momentálně mezi naší nabídku patří široký sortiment pro tvorbu velikonoční a jarní výzdoby a dekorace.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Ultratenké, latexové, nitrilové rukavice Praha – výhodná balení pro zdravotnictví i průmyslové provozy
Společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o. nabízí nově širokou nabídku rukavic od ultratenkých po extra odolné pro využití ve zdravotnictví, potravinářství nebo průmyslovém provozu.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Pohodlné oblečení do tanečních kurzů Praha – elegance a kvalita
Užijte si tanec naplno a bez omezení s pohodlným a elegantním oblečením do tanečních kurzů, které nabízí pro dámy, pány, dívky i chlapce firma Heller s.r.o. z Prahy.
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Tréninková, jazzová, baletní a stepová dámská i pánská taneční obuv Praha
Široký výběr dámské i pánské taneční, jazzové, baletní a stepové obuvi naleznete na eshopu společnosti Heller s.r.o. z Prahy.
Second hand oblečení, Praha, velký výběr za přijatelnou cenu
Second hand oblečení, prodejny v Praze a po celé ČR, velký výběr oblečení a doplňků za přijatelnou cenu zajišťuje Textile House Czech Republic, s.r.o.
Nitě, vázací motouzy, ozdobné šňůry a borty, Praha 9 - nejširší výběr a dobré ceny!
Nejen profesionálním čalouníkům a krejčím, ale všem kreativním zájemcům je určený nejširší výběr nití, vázacích motouzů, ozdobných šňůr a bort u firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Dámské taneční oblečení Praha, na zakázku – jedinečné a pohodlné
Je tanec Vaší vášní? K tanci patří i krásné šaty. Krásné, originální, jedinečné a pohodlné dámské i pánské plesové a taneční oblečení na zakázku Vám navrhnou a ušijí v salonu Heller s.r.o. v Praze.
Kovová galanterie, čalounické pružiny, kování a materiál pro profesionály i kutily
Široký výběr kovové galanterie, čalounických pružin a kování stejně jako ostatního čalounického materiálu nabízí prodejna firmy Eifler, spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.