Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Využití textilních materiálů z domácnosti.
Vytvoření optimálně vyladěného interiéru dle zásad feng-shui levně, rychle a účelně. Likvidace veškerých textilií a jejich možnost přepracování na různé bytové doplňky. Ručně tkané kabelky a tašky. Atypická zapínadla a knoflíky. Doplňky z kůže a kožešin, návrhy historických kostýmů. Pestré koberce z brokátu do čajoven. Závěsy a nástěnky za ...
MIMOŘÁDNĚ pro obchodníky - výprodej italských značkových punčoch
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA - CENU NABÍDNETE VY Silonky, punčochy, ponožky, prádlo v akci Kvalita z Itálie - ihned k odběru (zasíláme na dobírku) Výprodej skladu - vhodné zejména pro obchodníky Dámské, dětské www.pradlo-budejovice.cz
Pracovní oděvy České Budějovice
Zabýváme se výrobou pracovních oděvů na zakázku, potiskem. Prodáváme pracovní oděvy zateplené, nepromokavé, pracovní rukavice, obuv, brýle, štíty, respirátory, polomasky, chrániče sluchu (sluchátka).
SUPER MATRACE - AKČNÍ CENY
MATRACE pro každého,každý měsíc akce,při zakoupení 2 a více ks sleva,přírodní pěny,latex,pantera,visco.Dále nabízíme lamelové rošty,postele.Doprava zdarma po celé ČR Nyní nově švýcarské matrace Swiss v potahu Greentex active probiotics.Nyní v akci 13% sleva s 10.let zárukou. Přírodní pěny: biogreen,avent 02,latex,viscogreen,herbal-foam,soyacell.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Prodej nábytku Trhové Sviny
Nabízíme sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, bytové doplňky, bytový textil.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Trekkingová obuv, termoprádlo, Hluboká nad Vltavou
Navštivte náš nový webový obchod na adrese www.jpalicka.eu Výhodná měsíční sleva - od 1.2. 2011 do 28.2. 2011 – sleva je 5% z uvedených cen. Týká se trekkingové obuvi a veškerého termoprádla.
Prodej a pokládka podlahových krytin Soběslav
Provádíme pokládku podlahových krytin, PVC, linolea, korků, koberců, broušení a renovace starých dřevěných podlah, montáž celomasivních prkenných podlah, montáž parketových vlysů.
Pracovní oděvy České Budějovice.
Výroba: -pracovní oděvy na zakázku, potisk. Prodej: -pracovní oděvy -pracovní rukavice, obuv -ochrana hlavy, brýle, štíty, respirátory, chrániče sluchu -tisk firemního loga -zásilková služba po celé ČR -možnost náhradního plnění.