Pracujete s textilem pro soukromé účely nebo profesionálně? Vyberte si z pestré nabídky produktů galanterie, jako jsou různé druhy knoflíků, zipů, vyšívací, šicí a pletací potřeby, krejčovské potřeby, špendlíky, tkaniny, korálky a mnoho dalšího co vám umožní odvádět kvalitní práci.

Prodej čalounického materiálu, potahových látek a molitanu
Velkoobchod, maloobchod, prodej v oblasti čalounického zboží a materiálů, potahových látek a molitanu, to je Eifler, Praha 9.
Čalounické a potahové látky a technické tkaniny seženete v prodejně Eifler, Praha
Široký výběr čalounických a potahových látek mnoha druhů a barev a látek z technické tkaniny seženete v prodejně firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Látkové pleny prodej Praha – šetrný ekologický výrobek
Látkové pleny na svých webových stránkách prodává firma KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Látkové pleny zažívají v poslední době velkolepý návrat.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Kovová a textilní galanterie prodej Praha - výběr druků, špendlíků, patentek, knoflíků či nýtů
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. nabízí kompletní sortiment textilní galanterie včetně bytového, dětského a kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Prodej příze Praha - novinky - pro ruční i strojní pletení a háčkování
Prodej pletacích přízí pro ruční i strojní pletení v mnoha barvách, barevných kombinacích,včetně trendy novinek nabízí eshop a prodejna KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Potahové látky metráž obstará Eifler - Praha - kvalitní a příjemné na dotek
Nalézt v obchodě výhodné ceny na potahové látky není jednoduché. Jestliže chcete kvalitu za rozumnou cenu, nemusíte hned na vhodnou nejen potahovou látku narazit.
Gumokokosové a molitanové desky, koženka prodej Praha - potřeby pro čalouníky
Gumokokosové a molitanové desky, koženku, výplňové materiály a další potahové látky pro čalounické účely nabízí společnost Eifler, spol. s.r.o.
Pomůcky pro pletení, šití, háčkování Praha - jehlice pletací, jehly a háčky
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej s textilní galantérií.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Textilní kalendář - utěrka, hezká dekorace pro Váš útulný domov
Vhodným dárkem k novému roku je kalendář pro rok 2016 potištěný na utěrce. Potěšte kuchařky užitečným kuchyňským textilem s veselým motivem. K dispozici máte kalendáře s motivem chaloupky, lesních hub nebo obrazu ženy od Alfonse Muchy. Podklad může být bílý nebo béžový. Utěrky jsou kvalitně vyrobeny z egyptské bavlny. Díky tomu mají skvělé ...
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Svítící příze Lumio -  upleťte svítící dárek pro své nejbližší
Pletací příze LUMIO je unikátní materiál určený všem švadlenkám, které by rády upletly zajímavý svetr, šálu nebo čepici
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Velkoobchodní prodej knoflíků Praha
Knoflíky jsou drobné, ačkoliv velmi potřebné galanterní produkty na zapínání kalhot, košilí anebo třeba povlečení.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Inovace maloobchodních karet od 1. 2. 2015 Praha
Společnost KOH-I-NOOR a.s. zabývající se prodejem knoflíků, přichází od 1. 2. 2015 s inovacemi. Čeho se týkají? - Modernizace nýtovacích komponentů – součástí maloobchodního balení je i samostatná nýtovací svěrka, další plastové a kovové nýtovací komponenty. - Modernizace designu maloobchodních karet – doplnění informací o ...
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Kožešinové, velurové a kožené oděvy na zakázku Praha
Společnost KOŽEŠNICTVÍ - Letná, s.r.o. se zabývá výrobou, prodejem a opravou kožených oděvů, velurových a kožešinových výrobků. Nabízíme odborné čištění kožených oděvů a úschovnu kožených oděvů, velurových a kožešinových výrobků. Doplňkový prodej tvoří výrobky kožené galanterie, jako jsou například aktovky, kabelky, peněženky, opasky a další. ...
Potahové a dekorační látky prodej  Praha
Spoelčnost OPTIMAL INTERIER DESIGN, spol. s r.o.nabízí potahové a dekorační látky. Ve výběru předkládáme pestrou paletu bytového textilu: - dekorační látky - potahové látky - záclony - závěsy jak z klasických přírodních, tak i z moderních vláken. Škálu barevností, vzorů a struktur doplňují stuhy, střapce a řasící pásky. Prodáváme metráž ...
Čalounická dílna Praha, čalouník, čalounění nábytku materiálu
Čalounické práce Praha - renovace, restaurování a opravy čalouněného nábytku.
Praha výroba bezpečnostní kufry
Společnost AGENTURA MATT, s.r.o. vyrábí bezpečnostní zavazadla - kufry. - M702 ECHO SUPER MINI (ES 702) - M702-704 ECHO STANDARD (M702-704 ECHO STANDARD) - M704 COSMETIC (CO 704) - M703 COSMETIC (CO 703) - M703 ECHO LUX (EL 703) - M704-A (A 704) - další. Vybavení: - sirénou - signalizačním dýmem - barvicím ...
Eshop dámské oblečení Desigual
V eshopu nábízíme prodej originálního oblečení Desigual, Skunkfunk a Skank. - dámské - pánské - doplňky - kabelky. Sortiment: - kalhoty - sukně - trička - svetry - šaty - bundy - kabáty. více info viz odkaz níže:
Praha čalounické práce, prodej čalounický materiál, potahové látky, molitan.
Čalounické látky a potřeby pro čalouníky, krejčovské materiály a bytový textil.
Výroba, prodej satén metráž Praha
Společnost Sterkh, s.r.o. se zabývá velkoobchodem a dovozem bavlněných látek a bytového textilu. Satén metráž, tisky a UNÍ, 100% BA - šíře 150 cm - příze tex 14/14, česaná, Nm 68/68, Ne 115/115 - váha 125 g/m2 - tisk reaktivními barvami - balení - role.
Prodej látky režná 100%BA Praha
Velkoobchod, dovoz bavlněné látky, bytový textil, domácí oblečení: Režná 100%BA, art. 743, šíře 165cm, gramáž 125g/m2, množství 14000b.m.
Lněná koudel - odpad prodej Praha
Společnost Sterkh, s.r.o. nabízí k prodeji: - Lněná koudel - odpad - Původ - Egypt - Vlhkost 12% - Množství 17,5 tun - Skladem v ČR.
Výroba prodej Kepr režný, art. Robbi, Fanto
Společnost Sterkh, s.r.o. se zabývá velkoobchodem a dovozem bavlněných látek a bytového textilu. Nabízíme: Kepr režný, art. Robbi: - šíře 163cm - gramáž 260g/m2 - 100%BA Kepr režný, art. Fanto: - šíře 162cm - gramáž 280g/m2 - 65%BA / 35% PES - dvojitá níť - antistatická úprava. Kepr art. Robbi: - šíře 163cm - gramáž ...
Velkoobchod bytových látek a záclon
Nabízíme potahové a dekorativní látky a záclony
Prodej textilní metráž, látky, šití na zakázku Praha
Naše společnost TEXTIL FORUM s.r.o. se zabývá prodejem textilní metráže pro širokou veřejnost, např: - výtvarníky - návrháře - dobové skupiny - tanečníky - divadla - firemní zákazníky. Mezi naše další doplňující služby patří: - zpracování textilu - výroba reklamních předmětů na zakázku - strojní vyšívání - potisk - ...