Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Volné místo v řeznictví - do výrobny masa, prodavač, prodavačka masa, uzenin
Řeznictví Vlčnov - František Koníček přijme zájemce s praxí v oboru na svoji provozovnu. Volné místo je do výrobny masa a prodavač masa, uzenin. Vhodné pro zájemce z okolí Uherského Brodu, Hradiště.
Uzená pečená masa - kýta, kolena, plec i naložené maso k dogrilování pro Vaše akce
Řeznictví a uzenářství Kadlček z Dolního Němčí připraví naložená a pečená masa pro Vaše víkendové akce. Na objednávku pečená uzená kýta, plec i kolena. Dodáváme ve Zlínském i Jihomoravském kraji.
Kup zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina-přezutí vozidla máš zdarma
Přezutí vozidla máš zdarma, pokud pořídíš zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina, tak nečekej. Při našich nízkých cenách je to výhodný kup !
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Akce pneuservisu Dolina - výměna pneu zdarma při nákupu sady 4ks
Výhodná akce v Pneuservisu Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště. Bude Vám provedena výměna pneu zdarma při nákupu nové sady.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prodej Profi, eko drogerie pro firmy - čístící prostředky Star, kosmetika Ryor, Vivapharm
Drogerie Valášek Uherský Brod je prodejce profi, eko drogerie pro firmy i domácnosti v blízkém okolí. Prodává čístící prostředky a kosmetiku značky Star, Ryor, Vivapharm.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Profesionální čistící prostředky pro úklid firem - nákup za dobrou cenu
Nakupujte profesionální čistící prostředky za dobrou cenu a vyřešte úklid firem účinně a pohodlně - Drogerie Valášek Speciál Uherský Brod doporučuje čistící prostředky zn. STAR.
Zdravá výživa až k Vám domů Uherský Brod, při nákupu nad 500 Kč je dovoz zdarma Po, St a Pá
Nabízíme rozvoz zdravé výživy až k Vám domů, zboží si objednejte pomocí SMS a očekávejte rozvoz Po, St a Pá od 15 - 17 hodin, nákup nad 500 Kč je dovoz zdarma.
Výroba, eshop přírodní bylinná kosmetika - ručně vyrobené masti, krémy, mýdla, šampony
S pomocí osvědčených receptur vyrábí přírodní bylinnou kosmetiku Pavlína Pelikánová z Velehradu u Uherského Hradiště - v našem eshopu zakoupíte ručně vyrobené masti, krémy, mýdla nebo šampony.
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Velkoobchodní prodejce kancelářského, papírenského zboží - obálky, popisovače, pořadače, dortové krabice
Firma PAS+P ze Zlínského kraje je velkoobchodní prodejce kancelářského a papírenského zboží, zasíláme po celé ČR. Objednávat můžete obálky, eurosložky, pořadače, popisovače i dortové krabice, tácky.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Rámování obrazů, zrcadel a vazby diplomových prací, knih
Rámařství a knihařství Petra Jilíková Uherské Hradiště přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj na rámování obrazů, zrcadel i vazby diplomových prací, knih a dalších tiskovin.
Sypané ploty široké, úzké - realizace gabionů, prodej gabionových sítí, konstrukcí
TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. Uherské Hradiště řeší realizace gabionů v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme sypané gabionové ploty široké i úzké. Zabýváme se prodejem gabionových sítí.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Výroba opěrné drátěné konstrukce do vinohradu, sadu - vinohradnické dráty, sloupky, kotvy
Firma TRIDIF s.r.o. dodá kompletní sortiment drátěných konstrukcí do vinohradu a sadu. Vyrábíme vinohradnické dráty, sloupky, kotvy. Působíme na Moravě, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Bio, bezlepkové potraviny, produkty, pečivo pro celiaky-prodej zdravé výživy
V prodejně zdravé výživy Kopretina Uherský Brod můžete zakoupit bio, bezlepkové potraviny, pečivo a další produkty vhodné pro celiaky. Klientelu máme v okrese Uherské Hradiště.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.