Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Masna - prodej čerstvého vepřového a hovězího masa z českého chovu
Čerstvé vepřové a hovězí maso porcované v masně dle přání zákazníka zakoupíte v Havlíčkově řeznictví a uzenářství. Prodáváme maso zásadně z českých chovů z oblasti Vysočiny.
Tunelová bavlněná rouška, šátek pro dospělé - dámská, pánská
Tunelovou bavlněnou roušku (šátek) pro dospělé v UNI velikosti v provedení pro dámy i pány zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Kvalitní dámská a pánská pracovní zdravotní obuv s protiskluzovou podešví
Dopřejte svým nohám pohodlí s kvalitní pracovní dámskou a pánskou obuví s protiskluzovou podešví od firmy Portosano.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské, perfektní zpracování nabízí společnost PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Uzenářství, řeznictví, pojízdná prodejna, rozvoz čerstvého masa
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství se postará o dodávku čerstvého masa. Díky pojízdné prodejně a rozvozu masa si zakoupíte kvalitní maso a uzeniny v okrese Třebíč i Brno.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků.
Tradiční české čepice zmijovky v pánském i dámském provedení, e-shop
V našem e-shopu můžete vybírat z poměrně rozmanitého barevného vyhotovení tradičních českých čepic, zvané zmijovky, v pánském i dámském provedení pro každou příležitost.
PLETEX s.r.o.
Hliníkové žebříky a schůdky značky Elkop za příznivé ceny - prodej, e-shop
Široký sortiment hliníkových žebříků a schůdku značky Elkop pro domácí i profesionální použití za příznivé ceny pořídíte na e-shopu stavební mechanizace.
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Elektrospotřebiče, drogerie a železářské zboží pro dům i zahradu, e-shop, Náměšť nad Oslavou
Vysoce kvalitní domácí spotřebiče i elektrospotřebiče naleznete na e-shopu či v kamenném obchodě společnosti ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. v Náměšti nad Oslavou.
Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol
Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol, ukladnění pneumatik, oprava defektů, hlídání tlaku v pneu, výměna nových gum od firmy HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Prodej pneumatik pro motocykly od ověřených značek Michelin a  Dunlop
Kromě prodeje a servisu motocyklů vám firma Ladislava Milostného MOTOSPORT z Třebíče zajistí také jejich přezutí pneumatik ověřených značek jako je Michelin, Dunlop, Bridgestone a další.
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Výroba a zprostředkování obuvi nejen pro odvětví textilního průmyslu
Zdravotní, bezpečnostní i komfortní obuv pro vás vyrábí firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče. Obuv je vhodná do gastronomického, zdravotnického provozu a technického či textilního průmyslu.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Prodej pytlů na listí, trávu a seno - odolné vaky BIG-BAG oceníte na vaší zahradě
Kvalitní a odolné vaky BIG-BAG, které oceníte především na Vašich zahradách jako pytle na listí, trávu, seno a zahradní odpad od firmy FOKUS-H s.r.o. z Třebíče.