Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tesařské nářadí,  tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, zboží pro řemeslníky
Tesařské nářadí, tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, prodej spojovacího sortimentu pro řemeslníky.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Tradiční výroba pečiva z Kladna
Výborné pečené produkty, pekárna z Kladna, čerstvé pečivo všeho druhu, od klasického pečiva po pečivo na zakázku, vánoční a velikonoční cukroví, zákusky a mnoho dalšího.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí, objednávky na druhý den přijímáme do 16 hod.
Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)
Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej zámků, zhotovení kopie klíčů, prodej sortimentu zabezpečovacího zařízení.
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Základní a vrchní barvy na kov, dřevo i fasády
Hmoty na natírání různých materiálů, pro jejich ochranu a dobrý vzhled, fasádnické i žárovzdorné barvy či barvy pro vnitřní omítky vyrábí Biopol paints s.r.o.
Technické prsty, zakázková výroba v gumárenském průmyslu
Jednorázové ochranné pracovní pomůcky - technické prsty pro laboranty, zdravotníky, zakázková gumárenský výroba - Jitka Šmelhausová, okres Nymburk.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu, prodej vajec, salámů, uzenin, klobás, řeznictví RABBIT po celé České republice.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
UV flexotisk a flexotisk Kolín umožní maximální kvalitu potisku
Máte vysoké nároky na kvalitu tisku? Pak svěřte své zakázky bez obav firmě Zebra, s.r.o. z Kolína, která využívá stroje umožňující UV flexotisk a flexotisk pro potisk etiket, vstupenek či štítků.
Samolepicí etikety Kolín – velký výběr tvarů, materiálů a barev
Samolepící etikety jsou dnes neodmyslitelnou součástí komunikace se zákazníkem při prodeji jakéhokoliv zboží. Česká společnost Zebra, s.r.o. Kolín tiskne etikety nejlepší kvality v mnoha variantách.
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality
Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Pekárna Kladno - tradiční výroba pečiva a cukrovinek
Tradiční výrobu běžného, jemného či tmavého pečiva, cukrovinek, koláčků a zákusků zajišťuje pekárna Kladno - KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Prodej spojovacího materiálu kutilům a drobným živnostníkům
Zabýváme se prodejem osvědčeného kotevního a spojovacího materiálu, široký výběr šrouby, matice nebo drobné nářadí - Šrouby Klocová Kolín prodej spojovacích materiálů
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín