Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Mezistěny z pravého včelího vosku pro včelaře z celé ČR - výroba již přes 100 let
Již přes 100 let se věnujeme výrobě mezistěn z pravého včelího vosku a včelařských potřeb - jsme zde pro včelaře z celé ČR, navštívit nás můžete v obci Stražisko u Prostějova.
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem - membrány, příruby a kotouče
Ve společnosti ZD Myslejovice - AGROGUM sídlící v Prostějově vám zajistí membrány, příruby i kotouče. Zaměřujeme se na lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem.
ZD Myslejovice, družstvo
Poctivý pneuservis Fiala - prodej, přezutí i výměna pneumatik
Nenechávejte přezutí pneumatik na poslední chvíli. Navštivte poctivý pneuservis Fiala v Konicích u Prostějova, kde vám zajistí prodej, přezutí i výměnu pneu!
Pneuservis Fiala
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Kojenecký textil, body, zavinovačky, povlečení se jménem, textem i fotografií
Vytvořte dítěti krásnou vzpomínku se jménem. Český výrobce kojeneckého textilu Kaspo v Olomouci vám vyšije text nebo vytiskne fotografii na body, zavinovačku i povlečení podle vašich představ.
Kvalitní služby pneuservisu - demontáže, vyvažování kol i přezutí pneumatik
Pneuservis Fiala poskytuje v okolí Prostějova pneuservisní služby, demontáže, přezutí pneumatik i vyvažování kol. Nabízí spoustu sortimentu, který oceníte nejenom vy, ale hlavně váš automobil.
Pneuservis Fiala
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Potřeby ke křtu dítěte - křtící roušky, svíce, zavinovačky, oblečení, zakázkové vyšívání jmen
Potřeby ke křtu dítěte vyrábí a prodává Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce. V nabídce naleznete křtící roušky, svíčky, zavinovačky a jiné oblečení. Na zakázku vyšíváme jména.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Krajkové vázací zavinovačky pro miminka za rozumné ceny - vlastní výroba, prodej
Vlastní výrobou kojeneckého textilu za rozumné ceny se zabývá česká firma Kaspo z Prostějova. Prodáváme rychlozavinovačky a krajkové vázací zavinovačky pro miminka ze 100% bavlny.
Dekorativní broušení na skleněné předměty a ozdobné pískování skla Prostějov
Dekorativní broušení na sklo a pískování skla zajistí sklenářství Tomáš Látal. Ozdobte si motivem dle vašeho vlastního výběru vázy, skleničky, zrcadla, zábradlí a další skleněné plochy a předměty.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Originální sada řemeslných piv v netradiční dřevěné dárkové ručně dělané tašce
Udělejte radost netradičním dárkem v podobě originální dřevěné tašky plné řemeslných piv. Sadu řemeslných piv nakoupíte v prodejně nebo e-shopu Velkorakovského minipivovaru.
Výroba kojeneckého zboží a textilu - prodej v e-shopu a kamenné prodejně
Široké spektrum kojeneckého zboží, textilu můžete zakoupit v e-shopu a kamenné prodejně firmy KASPO z Prostějova. Naleznete u nás čepičky, košilky, rukavičky, body a zavinovačky vlastní výroby.
Prodej zavinovaček, rychlozavinovaček, dupaček, fusaků - český výrobce kojeneckého textilu
Český výrobce kojeneckého textilu společnost Kaspo prodává zavinovačky, rychlozavinovačky, fusaky, dupačky. V naší prodejně uvítáme zájemce o kojenecký textil z Prostějova i Olomouce.
Dětské povlečení, nepropustné a prodyšné prostěradla do kočárků i postýlek - prodej, výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem dětských nepropustných a prodyšných prostěradel a kvalitního povlečení do postýlek a kočárků se zabývá firma Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce.
Prodej včelařských potřeb - mezistěny z pravého vosku, souší, krmivo pro včely
Nakupujte včelařské potřeby u specialisty. Společnost Výrobna mezistěn a včelařských potřeb, s.r.o. prodává mezistěny z pravého vosku, souší, krmivo pro včely a spoustu dalších pomůcek pro včelaře.
Gratulační, svatební nebo smuteční kytice a květinové vazby včetně donášky až k Vám domů
Originální květinové vazby pro různé příležitosti včetně dopravy až k Vám domů zajišťuje květinářství Květiny Ptáčková. Připravíme Vám gratulační, svatební nebo smuteční kytice a vazby.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Gumokovové díly, dorazy, pouzdra různých tvarů a rozměrů - výroba na zakázku
Výrobou na zakázku gumokovových dílů jako jsou dorazy, pouzdra, spojky a další výrobky různých tvarů a rozměrů se zabývá ZD Myslejovice - AGROGUM u Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Gumárna - lisování technické pryže v kombinaci s kovem
Gumárna AGROGUM Myslejovice se zabývá lisováním technické pryže a její kombinace s kovem. Dále provádí pogumování kovů. Výrobky vyrábí do automobilového a strojírenského odvětví.
ZD Myslejovice, družstvo