Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Venkovní odpadkové koše do měst, obcí i firem - výroba
Pokud potřebujete pořídit kvalitní venkovní odpadkové koše, které jsou vhodné do měst, obcí, ale také do firem, tak je zde pro vás firma Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Letní a zimní pneumatiky včetně disků pro nákladní automobily, zemědělské a stavební stroje
V pneuservisu Pneu Kubeša s.r.o. v Oseku nad Bečvou u Přerova prodávají letní a zimní pneumatiky včetně disků pro nákladní automobily, zemědělské i stavební stroje.
Drogerie, barvy, čistící a úklidové prostředky – vše na jednom místě
Drogerii, čistící a úklidové prostředky nebo barvy a laky – a to vše a navíc na jednom místě zakoupíte v Drogerii Navrátil v Němčicích na Hané.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Výměna, prodej pneumatik, disků, elektronů - kompletní pneuservisní práce, pneubazar
Kompletní pneuservisní práce a pneubazar zajišťuje Pneu Kubeša s.r.o. Zabývá se výměnou a prodejem letních a zimních pneumatik, disků a elektronů.
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Pogumování kovů, lisování pryže pro automobilový nebo strojírenský průmysl
Pohybujete se v automobilovém či strojírenském odvětví a hledáte kvalitní firmu, která se zaměřuje na pogumování kovů a lisování pryže? Kontaktujte gumárnu AGROGUM v Myslejovicích nedaleko Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Velkoobchod a síť maloobchodů s potravinami a drogerií
Velkoobchod potravin a drogerie. Podpora maloobchodníků, nové technologie a služby, řešení na míru pro jednotlivé prodejny to je společnost CBA NUGET s.r.o.
Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Silentbloky, vodící kladky a další výrobky z pryže a kovu
Sháníte silentbloky, vodící kladky, dorazy, měchy, prachovky nebo další výrobky z pryže nebo pryže v kombinaci s kovem a textilem? Navštivte ZD Myslejovice u Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Svatební kytice na míru – aranžování, vázání kytic pro nevěstu z živých i umělých květů
Svatební kytice na míru aranžuje v okolí Prostějova květinářství Ivana Slavovová. Vážeme kytice pro nevěstu z živých i umělých květin.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Autoklíče s imobilizérem, dálkovým ovládáním na všechny typy vozů - výroba i oprava
Náhradní autoklíč vám vyrobí firma Milan Kocián v Šumperku - zaměřuje se nejen na výrobu, ale také opravu autoklíčů s imobilizérem a dálkovým ovládáním na téměř všechny typy vozů.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna - roztomilý doplněk do dětského pokojíčku
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna je roztomilý doplněk dětského pokojíčku, který se také stane nerozlučným kamarádem vašich dětí. Tvarované polštářky si vyberete v Šumperku ve firmě TEXPA PAvlasová.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Výroba netradičních dárků - malované podnosy, krabičky a jiné ruční práce
Netradiční narozeninové dárky pořídíte u Petry Šafaříkové z Hranic. Vyrábíme malované podnosy, čajové zásobníky a domečky. Všechny ruční práce lze doplnit osobním věnováním, obrázkem nebo citátem.
Speciální donáška květin fleurop - zaslání kytice kamkoliv na světě
Speciální donášku květin fleurop - zaslání květin nebo květinové kytice či vazby kamkoliv na světě - zajišťuje v okolí Prostějova a Olomouce květinářství Květiny Ptáčková z Prostějova.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Módní vlny na pletení, pletací příze v mnoha barvách - prodej
Pokud rádi pletete, tak určitě navštivte firmu TEXPA Pavlasová v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu módních pletacích přízí nebo-li vln na pletení v mnoha barvách.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Prodej a rozvoz květin nebo květinových vazeb pro různé příležitosti
Prodej a rozvoz řezaných a vázaných květin v Olomouci a Prostějově zajišťuje květinářství Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o. Připravíme a doručíme květinové vazby na přání.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Krabice na výslužku, vánoční cukroví a dekorativní krabice – výroba a prodej
Ozdobné krabice na svatební výslužku, originální dekorativní krabice na zabalení dárku či klasické krabice na uskladnění cukroví zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně společnosti Karton plus.
Karton plus spol. s.r.o.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.