Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Pneuservis, zimní pneu, prodej pneumatik Přerov
Výběr pneu: - cena, druh, značka a rozměr na http://obchod.autokelly.cz/default.aspx Vámi vybrané pneu objednáme, dodáme a přezujeme za ceny uvedeném v e-shopu. Dále nabízíme: - prodej disků - rovnání a renovace alu kol (elektrony).
Vertikální, horizontální žaluzie, markýzy, rolety  Olomouc
Firma TRAX nabízí výrobů a montáž: Horizontální žaluzie: - provedení meziskelní, interiérové na plastová či dřevěná okna - venkovní žaluzie - žaluzie na střešní okna - šířka lamel nabízíme ve velikostech 16, 25, 35 nebo 50 mm - ovládání bowdenem, nekonečným řetězem nebo tyčkou - vyrábíme žaluzie na atypická okna. Vertikální ...
Výroba a distribuce obalových materiálů, pytle na zakázku Olomouc
Nabízíme výrobu a distribuci obalových materiálů: - PE fólie - stretch fólie ruční, strojní - bublinkové fólie - pěnové fólie - lepicí pásky - vázací pásky a spony - odnosná páska - pergamenová náhrada - vakuové sáčky PA/PE - papírové proložky a vlnitá lepenka - spony na uzavírání kartonů - mikrotenové sáčky, ...
Vyspravovací zátky z větví, spojovací prvky Šternberk
Výrobce a prodejce vyspravovacích a spojovacích prvků do dřeva nabízí: - vyspravovací zátky z větví - vyspravovací lodičky - dřevěné hůlky - zaslepovací krytky - spojovací prvky - spojovací kolíčky a tyčovina - sušení řeziva.
Dekorace skleněných předmětů, nástěnné hodiny Šternberk
Firma VEA vyrábí a prodává: - dekorace porcelánových předmětů - nástěnné hodiny - barometry, vlhkoměry, teploměry - dekorace porcelánových předmětů - dekorace skleněných předmětů, hrnků, skleniček, dárkové soupravy, soupravy s alkoholem... Nabízíme tisk vypalovacích obtisků pro sklo a porcelán, sítotisk.
Bylinné zdravotní žvýkačky
Společnost HERB Plus s.r.o. vyrábí a prodává bylinné zdravotní žvýkačky. Žvýkačky z bylinek: - dobromysl - chmel - šalvěj - ostropestřec - dubová kůra - šípek - zeměžluč - borůvka. Do žvýkaček je přidáváno umělé sladidlo acesulfam - K, které má podle odborníků v ČR i ve světě nejméně negativních účinků na lidský organismus. ...
Výměna tlumičů, výfuků, olejů Konice Prostějov
Nabízíme tyto služby: - výměna olejů - výměna výfuků - prodej autobaterií - prodej provozních kapalin - výměna tlumičů - oprava brzd - digitální geometrie podvozků.
Pneuservis Fiala
Strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - stroje - dopravníky (pásové, šnekové, korečkové) - strojní zařízení (česle) - výroba drtící, třídící techniky pro kamenolomy, štěrkopískovny a cihlárenský průmysl - stavítka, hradítka, zásobní nádrže - dosazovací nádrže, lapáky písku - tlakové nádoby.
Závodní stravování, stravovací služby Prostějov, Olomouc
Výrobce pokrmů pro závodní stravování, rozvoz jídel. Sortiment výrobků: - jídelní lístky dodáváme s 2týdenním předstihem - objednávky se provádějí 1 den předem - možnost objednání pokrmů z kategorie "výběr" s doplatkem - výroba a distribuce balených jídel pro stravování pracovníků na druhých a třetích směnách a o víkendech - u ...
Pneuservis, zimní pneu, prodej pneumatik Přerov
Výběr pneu: - cena, druh, značka a rozměr na http://obchod.autokelly.cz/default.aspx Vámi vybrané pneu objednáme, dodáme a přezujeme za ceny uvedeném v e-shopu. Dále nabízíme: - prodej disků - rovnání a renovace alu kol (elektrony).
Akční cena- dřevěná dubová podlaha, PVC, linoleum Olomouc
Největší interiérové studio podlah a dveří v Olomouci Vám nabízí: Bytové PVC TARKETT AUTHENTIC za 149, -Kč/m2 bez DPH. - v osmnácti dekorech imitace dřeva a dlažby - autentické vzory - snadná údržba bez vosku a poliše - tloušťka 3mm - nášlapná vrstva 0, 2mm - vysoký komfort - dostatečná odolnost. Třívrstvá dřevěná dubová ...
Prodej křenové pasty, sušené cibule
AIVA CZ s.r.o. nabízí prodej ze své výroby: - křenová pasta - pasta z křenu - sušenou cibuli, sušená cibule - cibulový granulát - sušené cibulové plátky - sušenou mrkev, sušená mrkev. Odběry možné v různých baleních dle požadavků a potřeby zákazníka a v jakémkoliv množství.
Prodej sušeného česneku, česnekové pasty
AIVA CZ s.r.o. prodává česnek v různých úpravách: - výroba, prodej - česneková pasta, česnekové pasty - sušený česnek, sušeného česneku - granulovaný česnek.
Balící materiál, fólie, obalové suroviny Olomouc
Vykupujeme: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky. Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky - PP, PE, PVC, krepové a papírové -vázací pásky (PP, PET, PES)pro fixaci na paletách-náhrada ocelové pásky -stroje a zařízení pro balení: -zařízení pro práci s vázacími páskami -zařízení pro ...