Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Záclony, prodej, bytový textil, dekorace, šití na zakázku, Opava
Naše firma Vám nabízí prodej: - ložní prádlo - ubrusy - široký sortiment bytových dekorací - záclony, závěsy - bytový textil - rolety. Dále provádíme: - montáž žaluzií, garnýží, japonských stěn - šití na zakázku - vybavíme Vám domácnost, restauraci, provozovnu, hotel veškerými textiliemi.
Prodej, pronájem, dopravní značky, světelná signalizace,Opava
Nabízíme prodej, servis, půjčovna, pronájem: - dopravní značení svislé (zpomalovací prahy, dopravní značky, dopravní zrcadla, světelné majáky, cyklistické značky, světelné signalizace, dopravní knoflíky) - dopravní označení přechodné (kužely, semaforové soupravy, zábrany, ploty. Služby: - nástřik vodorovného dopravního ...
Výroba, hračky, technické výlisky, plastové, krabičky, Hlučín
Vyrábíme: - hračky - plastové výlisky na vstřikovacích lisech - technické výlisky - obaly na šperky, krabičky - florbalové čepele - obaly, sáčky - stuhy, ozdoby.
Autoopravna, autoservis, opravy vozidel, prodej aut, Kravaře
Nabízíme: - autoservis, autoopravna vozidel všech značek - diagnostika automobilů - pneuservis - servisní prohlídky - prodej, nákup vozidel, automobilů.
Dřevěné palety EUR, NOR i atypické
Naše výrobky: - palety přepravní EUR, NOR i atypické - bedny, rošty, proklady, rámy apod. - paletové přířezy (foto) - lešeňové podlážky - střešní konstrukce a stavební řezivo do délky 11m (prkna, hranoly, latě) - konstrukční prvky pro výrobu stavebních buněk (foto) - plotové latě včetně povrchových úprav (frézování, hoblování) - stolařské ...
Koberce Nordpfeil
Jsme oficiální dovozce a prodejce koberců Nordpfeil. Nabízíme prodej včetně pokládky.
Dřevěné terasy Ipodeck
Prodej dřevěných teras Ipodeck včetně podlahářských prací.
Kovové kompenzátory
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kompenzátory
AMN - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnitřním trubkovým kuželovým závitem R (celonerezové provedení). AGP - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnějším trubkovým válcovým závitem G a vnější ochrannou trubkou (celonerezové provedení). ARN - Axiální kompenzátory s trubkovými koncovkami určenými k dalšímu přivaření (celonerezové ...
Kovové hadice
Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.
Vlnovce
Kovové vlnovce se používají jako stavební prvky pro zařízení měřící a regulační techniky, mechanické ucpávky armatur pro hermetické utěsnění axiálně se pohybujících vřeten, jako potrubní mezičlánky umožňující pohyblivá spojení absorbující kmity a dilataci potrubí v letadlech, automobilech, rozvodech vody, plynu apod..