Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej servis opravy šicích strojů Rychnov , Dobruška, galanterie
Naše firma nabízí ve své prodejně galanterie šicí stroje nejen pro domácí, ale i pro profesionální využití. Také nabízíme servis a opravy šicích strojů. Naše prodejna dodává ucelený sortiment galanterních potřeb, nití, nůžek, ložního povlečení a dalšího. Rádi Vám také poradíme, který typ šicího stroje je vhodný právě pro Vaše potřeby. Pro ...
Výroba prodej kečupy hořčice brusinky omáčky sirupy džemy Rychnov
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem: - kečupů - hořčic - brusinek - omáček - sirupů - marmelád, džemů. Zajišťujeme i prodej speciálních hořčic, křenů, octů, sirupů a kečupů nejen v okrese Rychnov nad Kněžnou, ale po celé ČR.
Velkoobchod plastických hmot plastové výrobky Rychnov nad Kněžnou
Výroba, prodej, velkoobchod - výrobky z plastických hmot. Zpracováváme tyto druhy plastů pomocí vstřikovacích lisů: - polyethylen - polypropylen - polystyren - pa6 Výrobu plastových výrobků zajistíme ve vlastních formách, ale zároveň na dodaných formách zákazníků. Nabízíme i různé barevné varianty plastických hmot a plastových výrobků.