Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tradiční karlovarské oplatky a trojhránky pocházející z lázeňského města Karlovy Vary
Nezapomenutelná chuť karlovarských lázeňských oplatek se pyšní dlouhou téměř dvousetletou tradicí. Na lahodných příchutích si přímo v Karlových Varech pochutnávaly ty nejvýznamnější osobnosti.
Půjčovna dopravního značení Karlovy Vary
Potřebujete dočasně vyznačit změny a omezení na dopravní komunikaci? Problém vyřeší půjčení dopravních značek u firmy FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Dopravní značení Karlovy Vary
Společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej, servis, pronájem i osazení dopravního značení, vodorovných i svislých značek a ostatního materiálu.
Luxusní a značková kožená galanterie, kabelky, kufry, zavazadla, Karlovy Vary
Luxusní koženou galanterii Drahomíry Bartůškové navštivte v Karlových Varech, kde si můžete zakoupit kabelky, kufry, zavazadla, rukavice, pásky, batohy a jiné doplňky.
Pracovní oděvy, obuv, volnočasové oblečení, výroba, prodej, Sokolov
Vyžaduje vykonávání Vaší profese náležitý pracovní oděv a obuv? Hledáte kvalitní a pohodlné volnočasové oblečení? Navštivte prodejnu pana Ladislava Dubnického v Sokolově.
Technické sklo pro průmysl, výroba, distribuce, okres Sokolov
Technické sklo má široký okruh využití v různých průmyslových odvětvích. Zajistíme výrobu, prodej po České republice i distribuci do zahraničí. Sídlíme v okrese Sokolov.
Dopravní značky Karlovy Vary
FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej a pronájem dopravních značek se schválením pro osazení na všechny pozemní komunikace v ČR včetně dálnic.
Zámečnické zboží pro spolehlivé mechanické zabezpečení Vašeho domu
Mechanické zabezpečení objektů prodává firma KARSTAV GROUP s.r.o., Karlovy Vary. Nabízíme bohatý výběr zámků, bezpečnostních vložek, sejfů i trezorů od renomovaných výrobců, včetně montáže a servisu.
Luxusní kožená galanterie, prodej kvalitních kabelek, zavazadel i doplňků
Kvalitní kabelky, kufry, peněženky, šátky, opasky i další doplňky Vám nabídne kožená galanterie Drahomíra Bartůšková, Karlovy Vary. Prodáváme luxusní kožené zboží známých značek.
Výroba technického skla pro využití v řadě průmyslových odvětví
Kvalitní technické sklo pro využití v nejrůznějších odvětvích průmyslu vyrábí společnost GLASSBEL, spol. s.r.o., okres Sokolov. Tabulové, chemické a zrcadlové sklo, mikrosklo i ochranné sklo.
Zavlažování, osvětlení, nádoby a vybavení pro pěstování rostlin
Original Growshop, to jsou pěstitelské potřeby pro všechny pěstitele rostlin – bohatý výběr pěstebních systémů, zavlažování, osvětlení, nádob, stanů, substrátů a dalšího příslušenství.
Pracovní oděvy a ochranné pomůcky, Ladislav Dubnický, Sokolov
Pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky do nejrůznějších provozů, od nemocnic a gastronomie až po těžký průmysl, koupíte v prodejně pana Ladislava Dubnického v Sokolově. Kvalitní pracovní oděv a ochranné pomůcky jsou základem pro bezpečný výkon povolání v mnohých odvětvích. A právě výrobou a prodejem pracovních oděvů, obuvi a ochranných pomůcek ...
Dekorování skleněných flakonů pro parfémy a kosmetiku, Hranice u Aše
Dekorování skleněných parfémových flakonů sítotiskem, horkou ražbou či pískováním zajišťuje společnost Heinz Glass Decor v Hranicích u Aše. Jsme celosvětově působící firma s více než 400letou rodinnou sklářskou tradicí. Na naší pobočce v Hranicích provádíme zakázkové dekorování skleněných flakonů a kelímků pro parfémy a kosmetiku, a to ...
Prodej náhradních dílů pro nákladní vozy | Cheb
Vyprodáváme skladové náhradní díly značek Renault, IVECO, LIAZ, DAF a další. V prodejně naleznete také neoriginální náhradní díly k motorovým vozidlům a přípojným částem. Dále můžeme nabídnout tlakové a horkovzdušné hadice a speciální díly pro cisterny, nezávislá topení a klimatizace. Pokud Vašemu vozu chybí mazivo, máme zde plný ...
Dopravní zařízení zajistí bezpečné silnice Karlovy Vary - prodej, pronájem
Bezpečnost na silnicích, tak přesně o to se ve společnosti FLEX Karlovy Vary staráme. Jak? Dodáváme a pronajímáme totiž dopravní značení a nejrůznější dopravní zařízení.
Kalendáře a diáře 2015 - pořiďte si originální kousek
Rok 2015 pomalu klepe na dveře. Vybavte se proto včas vhodný kalendářem a diářem 2015, který poslouží vám i vašim blízkým. A proč se spokojit s nudnou nabídkou diářů a kalendářů z velkoobchodů, když můžete mít originální kalendář 2015 s firemním, nebo osobním dotiskem od firmy DINOCOMMERCE. Naše nabídka nástěnných i stolních kalendářů 2015 je ...
Nábytkové dílce, spotřebiče, kuchyňský drátěný program, Karlovy Vary.
Prodej: -nábytkové dílce, spojovací materiály -kuchyňská dvířka foliová, masivní -pracovní desky postforming -postforming, lamino a ABS hrany, Trachea, dvířka MDF a lak, dvířka frézovaná -kování HETTICH, FGV, TM, Salice, MEPLA, STRONG -zámky SISO, Armstrong -úchytky kovové, dřevěné, SISO, SIRO, GAMET, TULIP ...
Výrobní nářadí Horní Slavkov.
Výroba na zakázku: -vývoj konstruování v CAD -výrobní přípravky -výrobní nářadí -lisovací nástroje, razníky, matrice, čepy, kolíky, vodítka, vodící sloupky, vodící desky -stroje jednoúčelové, sklářské -pásová bruska na sklo -hydraulické a mechanické lisy -manipulační stoly.
Autoservis, pneuservis Karlovy Vary
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu, opravy osobních automobilů a dodávkových vozů, měření geometrie, diagnostiku na přístrojích BOSCH, Motorexpert a Super VAG, odtahové služby.
Levné pneu Karlovy Vary
Přezujeme Vám rychle a levně vaše auto. Pro pneuservis využíváme služeb přezouvačky Servomat MS 43 a vyvažujeme Beissbarthem Microtec 810. prodáváme pneumatiky zanček Continental a Michelin Dbáme na kvalitu své odvedené práce .
Prodej velkokapacitních desek.
Desky, které se přizpůsobí narůstajícímu množství listů. velkokapacitní desky Extension File Někdy je zapotřebí založit velké množství papírových informací, které jsou často zakládány do nevhodně velkých desek, a proto specialisté společnosti Jalema vytvořili kvalitní a velmi pevné desky, jejichž velikost lze přizpůsobit objemu zakládaných ...
Školní a kancelářské potřeby, Karlovy Vary.
Psací potřeby: -plnící pera, kuličková pera, bombičková pera, náplně, tuhy, popisovače, tužky, mikrotužky, mechanické tužky, zvýrazňovače, opravné laky, zmizíky Sešity, náčrtníky, skicáky, kartony: -sešit velký, sešit malý, sešit linkovaný, čtverečkovaný, čistý bez linek, kreslící kartony, čtvrtky, náčrtníky, papír pro výtvarnou výchovu, ...
Prodejna materiálu pro výrobu nábytku, Karlovy Vary-Tašovice
Prodej dvířek, nábytkového kování a veškerých komponentů pro nábytek. Velmi výhodné ceny drátěného programu pro vybavení skříněk i na stěnu. Dřezy, baterie, dávkovače saponátů. Široký výběr úchytek, knopek, madel na nábytek. Úchytky do dětských pokojů.
Kancelářské a školní potřeby Karlovy Vary.
Zabýváme se velkoobchodním prodejem kancelářských a školních potřeb: psací potřeby, sešity, diáře, desky, potřeby pro kreslení, rýsování, školní obaly.
Nýtovací matice
Nabízíme nýtovací matice materiál hliník, ocel a nerez. Plochá hlava ; zapuštěná hlava pod úhlem 90°; redukovaná hlava s hladkým nebo rýhovaným tělem. Rovněž nabízíme nýtovací matice v atypickém provedení.