Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Objednejte si přes e-shop bílé, červené či růžové víno, nebo rovnou celý degustační set
Využijte e-shop rodinného vinařství Jan Plaček a ochutnejte naše bílé, červené či růžové víno z prvotřídních hroznů nebo si objednejte degustační set, případně několikalitrový box vína.
Vinařství Jan Plaček
Prodej okurek nakladaček od lokálního pěstitele
Jiří Kratochvíl je lokálním pěstitelem zeleniny a provozuje prodejnu zeleniny v obci Kupařovice nedaleko Pohořelic u Brna i Rajhradu. Každoročně mívá na prodej okurky nakladačky.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Opravy a servis budíků, nástěnných hodin , dámských a pánských hodinek
Opravy a servis hodin všech značek zajišťuje v okolí Ivančic a Moravského Krumlova Zlatnická dílna Radka Horníčková. Opravujeme budíky, nástěnné hodiny i dámské a pánské hodinky.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Vánoční dárky pro holky a kluky na jednom místě: RC modely, hračky KLEIN, stavebnice farem
Vybírejte vánoční dárky pro holky i kluky na E-shopu společnosti AGS se sídlem v Brně. Najdete zde velký výběr RC modelů na dálkové ovládání, kuchyňky a hračky KLEIN, stavebnice farem.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej olejů pro zemědělskou techniku - Shell, Paramo a Mogul
Značkové motorové oleje vhodné pro zemědělskou techniku, jako jsou Shell, Castrol, Mogul či Paramo naleznete u MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Luxusní a nadčasové briliantové zásnubní prsteny
Překvapte svou drahou polovičku luxusním zásnubním prstenem se třpytivými brilianty. Velký výběr zásnubních briliantových prstenů naleznete ve Zlatnictví Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Hodinářství - výměna baterek v hodinách, hodinkách
Výměnu baterek v hodinách i hodinkách všech značek a typů zajistí v okolí Brna-venkov hodinářská dílna Zlatnictví Radka Horníčková.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Oleje pro stavební a zemědělské stroje,  průmyslové oleje a maziva
Široký sortiment speciálních olejů vhodných pro stavební a zemědělské stroji i průmyslové oleje a maziva najdete u prodejce MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Globe Farming dětské stavebnice se zemědělskou tématikou - zemědělské farmy pro děti
Pořiďte dětem sklízecí mlátičku, figurky zvířat nebo přístřešky se zemědělskými stroji. Obchodní firma AGS z Brna nabízí velmi kvalitní stavebnice ze dřeva se zemědělskou tématikou.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zakázková výroba zlatých šperků v tradiční zlatnické dílně
Náušnice, snubní prsteny, náramky, řetízky a další jiné zlaté šperky Vám na zakázku vyrobí v tradiční Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Výroba přívlastkového vína - prodej vína nejvyšší kvality z rodinného vinařství z Jižní Moravy
Rodinné vinařství Jan Plaček získalo řadu ocenění díky vysoké kvalitě vín. Přívlastková vína, vyrobena z prvotřídních hroznů, doporučujeme jako dárek. Prodej vín přes eshop a ve vinárnách po celé ČR.
Vinařství Jan Plaček
Prodej šperků se safíry, rubíny, smaragdy s certifikátem pravosti kamenů
Různé typy šperků – náušnice, řetízky, přívěsky se safíry a smaragdy s certifikátem pravosti kamenů nakoupíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.