Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Pracovní oděvy České Budějovice
Zabýváme se výrobou pracovních oděvů na zakázku, potiskem. Prodáváme pracovní oděvy zateplené, nepromokavé, pracovní rukavice, obuv, brýle, štíty, respirátory, polomasky, chrániče sluchu (sluchátka).
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Prodej nábytku Trhové Sviny
Nabízíme sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, bytové doplňky, bytový textil.
Gumárenské výrobky okres České Budějovice
Nabízíme gumárenské výrobky: gumové autodíly, hadice, napínáky na autoplachty, pryžové profily, těsnící gumy pro domácnost, těsnění, pláště a duše pro jízdní kola, babety, ruční káry, stavební kolečka, zemědělské stroje.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.
Úklidové práce České Budějovice.
Služby: -úklidové práce -pro firmy,podniky,úřady,banky. Čistící stroje: -úklidové,čistící,vysokotlaké stroje, mycí automaty,drhnoucí stroje, vysavače. Prodej: -čistící prostředky -hygienické potřeby TORK -průmyslové papírové utěrky TORK -utěrky z netkané textilie TORK.
Spojovací materiál České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.
Orientační systémy, reklama České Budějovice.
Výroba světelné reklamy, reklama lepená i reklama malovaná, výroba orientačních systémů. Pro vaši firmu zajistíme reklamní předměty. Výroba drobnějších tiskovin jako například: vizitky, formuláře, tiskopisy, letáky, prospekty v menších nákladech.
Výroba tiskovin včetně sazby
Nabízíme grafické zpracování a výrobu tiskovin (reklamní letáky, inzeráty, časopisy, knihy) v rychlém termínu za velmi příznivé ceny.
Velkoobchod decupage Č.Budějovice
Velkoobchod a výroba předmětů pro ubrouskovou techniku(decupage)
Trekkingová obuv, termoprádlo, Hluboká nad Vltavou
Navštivte náš nový webový obchod na adrese www.jpalicka.eu Výhodná měsíční sleva - od 1.2. 2011 do 28.2. 2011 – sleva je 5% z uvedených cen. Týká se trekkingové obuvi a veškerého termoprádla.
Fólie a obaly, České Budějovice
Nabízíme fólie a obaly od tepelně smrštitelných polyetylénových fólií, které lze široce využít především v průmyslu a skupinovém a paletovém balení, přes polypropylenové fólie (BOPP fólie), se kterými se setkává dnes a denně každý z nás v podobě obalů na videokazetách, CD, knih až po PVC fólie, kterými lze balit potraviny a případné další ...
Pracovní oděvy České Budějovice.
Výroba: -pracovní oděvy na zakázku, potisk. Prodej: -pracovní oděvy -pracovní rukavice, obuv -ochrana hlavy, brýle, štíty, respirátory, chrániče sluchu -tisk firemního loga -zásilková služba po celé ČR -možnost náhradního plnění.
Prodej, montáž vybavení pneuservisů České Budějovice
Dodáváme vybavení pneuservisů, zdvihací zařízení, testovací techniku, mycí linky. Zajištujeme komplexní servis na všechny námi dodané zařízení.