Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Keramická dílna Písek, ruční výroba originální keramiky, pořádání keramických kurzů
Keramická dílna Lucie Polanská nabízí výhradně ručně vytvářené keramické výrobky, vhodné na zahradu i do vašich domovů, keramické pítka, keramické květináče, novinka keramická zvonková tlačítka.
Potřeby pro zahradníky – hnojiva, substráty i květináče
Výroba a distribuce prvotřídních zahradních produktů a pěstebních médií pro zahradnictví. Hnojiva, mulčovací kůry, substráty a další pomocné prostředky vhodné pro ekologické zemědělství.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Ruční výroba keramiky Prachatice, keramická dílna, pořádání týdenních kurzů keramiky
V naší keramické dílně se zabýváme ruční výrobou keramiky jako jsou hrnky, misky, konvičky, pořádáme týdenní kurzy keramiky.
Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Přenosné a orientační dopravní značení České Budějovice
Potřebujete označit dočasnou uzavírku, odklon v dopravě nebo výjezd ze stavby? S přenosným a orientačním dopravním značením od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic to je snadné.
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní, velkoobchodní prodej čerstvých potravin a specialit ze zahraničí.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.
Respirátory, celoobličejové masky eshop - ochrana dýchacích cest
Ochrana dýchacích cest, respirátory a celoobličejové masky zachytí škodliviny, prach, toxické plyny, páry a aerosoly. Zakoupit je můžete na eshopu firmy TERCIE handicap s.r.o.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Ochranné pracovní oděvy a pomůcky Tábor – pro všechny profese
Vyžaduje Vaše profese speciální pracovní ochranný oděv nebo pomůcky? Kompletní sortiment kvalitního zboží nabízí společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, s možností dodání náhradního plnění.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Prodej včelařských samolepících etiket s ochrannými známkami ČSV
Široký sortiment samolepících etiket na obaly s medem a medovinou za rozumné ceny včetně zásilkového prodeje nabízí společnost METAPIS z Cizkrajova.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Soustružené díly ze dřeva, dřevěné hračky, nábytkové úchytky, vyspravovací dřevomateriály
Dřevěné konstrukce i spojovací materiál různého typu Vám dodá společnost Vlček Jiří s.r.o. z Čestic. Vyrábíme dřevěné hračky, úchyty a další okrasné díly vhodné pro restaurování i zdobení nábytku.
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.
Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Pekárna ve Slavonicích, pekařská výroba, pestrý výběr čerstvého sladkého a slaného pečiva
Chutné pečivo z kvalitních surovin a dle tradičních receptur naleznete u firmy PEROS s.r.o. ve Slavonicích. Křupavý chleba, sladké koláče, buchty i marmeládové koblihy.
Kosmetická řada Schwan Cosmetics, kosmetické tužky, korektory
Kosmetika od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o., produkty pro dokonalý vzhled, dekorativní přípravky na pleť, tužky, řasenky, stíny, rtěnky, korektory.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.