Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.
Uzenářství, řeznictví, pojízdná prodejna, rozvoz čerstvého masa
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství se postará o dodávku čerstvého masa. Díky pojízdné prodejně a rozvozu masa si zakoupíte kvalitní maso a uzeniny v okrese Třebíč i Brno.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Limonády, sirupy ZON
Limonády značky ZON. Naše společnosti ZON se zabývá výrobou a prodejem nealkoholických nápojů, limonád a sirupů. Sirupy vyrábíme ve dvou řadách. S cukernatostí 65% vhodné k ochucování vody, čajů, výroba limonád v postmixech, k výrobě ledových tříští. Sirupy jsou slazeny výhradně cukrem, bez konzervantů a umělých barviv. Dále pak sirupy s ...
Výroba sirupy Zon
Výroba sirupů Zon. Sirupy ZON sladíme výhradně cukrem. Sirupy jsou vyráběny ve dvou řadách - s cukernatostí 65% - extrémně silné,jsou baleny v kanystrech o objemu 1 litr a 3 litry, na přípravu 13 ti, příp. 43 litrů nápoje. Používá se na ochucování vody a čajů přes výrobu limonád v postmixech a výrobu ledových tříští a pod. Slazeny jsou ...