Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Kuchyňské linky - prosvětlení svislých ploch
Oživení a ozvláštnění interiéru, nábytku a kuchyní lze jednoduše realizovat spojením "LEDkového" plexiskla Seta - LED a LED diodových modulů. Výsledkem může být příjemně a celoplošně prosvětlená plocha , kterou lze vyrobit již od vzdálenosti 50mm LED diod od plexiskla.
Odtahová,nehodová služba Brno,pneuservis,STK,autoopravna
Naše firma AsisTrans s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti motorismu: -odtah aut, -autoservis zaměřující se na veškeré opravy osobních a dodávkových aut všech značek, -nonstop asistenční služba, -drobné opravy přímo na místě, -příprava vozidel na STK -zprostředkování měření emisí, emise -poskytnutí náhradního vozidla (autopůjčovna).
Plastové výrobky Kobylí, Klobouky u Brna, Brno
Firma PLASTY-KO vyrábí plastové výrobky: -kancelářské potřeby -pro zahrádkáře -pro farmaceutický průmysl. Nabízíme: -prkýnka -truhlíky -stojánky -kancelářské boxy, boxy -kbelíky -kelímky -víčka -misky -cedníky -krabičky -auto zástěrky -ucpávky -obaly -stojánky -odměrky -bočnice a další. Více informací na webových stránkách.
Prodej a servis automobilů Brno
Prodej, služby: -autorizovaný prodejce automobilů Mazda, Peugeot, Hyundai, Volvo a Mitsubishi -nové i ojeté vozy -předváděcí jízdy -showroom -výkup vozů -karosářské, lakýrnické a klempířské práce -kompletní servis -pneuservis -náhradní díly a příslušenství -leasing, pojištění.
Pneuservis Kyselka Klobouky u Brna
Pneuservis: -osobní automobily, VAN, 4X4, motocykly, průmyslové a malé zemědělské vozy -servis, oprava, výměna pneumatik -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky OFFROAD -motocykly i zemědělské stroje. Autoservis: -osobní automobily, VAN, 4X4, motocykly, průmyslové a malé zemědělské vozy -Oleje ...
Moss Express - Maskovací materiály
Maskovací zátky, krytky, pásky a výseky jsou vyrobené z různých materiálů a používají se při lakování, eloxování, pokovování a dalších povrchových úpravách. V nabídce najdete i závěsné háky, které usnadní proces lakování včetně jeho přípravy. Komplexní sortiment našich maskovacích materiálů nezanechá žádný aplikační problém nevyřešený.
Auto před zimou.
Je Váš automobil připraven na zimu? I Váš vůz potřebuje: -bezpečné obutí -zimní pneumatiky na disky -výměny pneu letní za zimní. Při té příležitosti Vám seřídíme světlomety a změříme provozní kapaliny. Spolehněte se na 20 letou zkušenost našich mechaniků.
Prodej vozů Dacia, Renault,SYM,Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
AKCE do 31.12.2011 Dacia Duster Cool s klimatizací již za 279 000.- včt. DPH v hotovosti. Firma Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o. pro jihomoravský kraj, Znojemsko. Prodej: -vozů, vozy, automobily značky Dacia, Renault -zahájen prodej značky Dacia Duster, Logan, Sandero -předváděcí jízdy v Dacia Duster -značka Renault Thalia, ...
OKNA - JF
Zimní obutí Brno
Firma s 25 letou praxí s automobily připomíná před zimní sezónou přezutí Vašeho vozidla do elegantních zimních pneumatik.