Pryž či jinak zvaná guma je materiál z přírodního nebo syntetického kaučuku, který nachází svoje uplatnění v široké oblasti průmyslu a výroby a kromě jiného se z něj vyrábějí i kvalitní pryžové pásy, hadice a těsnění. Můžete si tak pořídit pryžové pásy pro stroje, dopravníky, pryžové hadice na vodu, vzduch, páru, chladící kapaliny a různá těsnění.

Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje, opravy hadicových ventilů
Firma Asociace gumárenské technologie Zlín dodává kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje a realizuje také opravy hadicových ventilů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Samolepící těsnění TLT z pryže - vyrobeno nejmodernější technologií
Samolepící těsnění TLT z pryže, které jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi prodává společnost Okentěs s.r.o., která vám nabízí široký sortiment zboží pro kutily.
Smršťovací hadice, bužírky RayTube pro průmyslové použití, náročné aplikace
Společnost Ray Service Uherské Hradiště dodává smršťovací hadice, bužírky pro průmyslové použití i náročné aplikace. Produktové spektrum je velmi romanité.
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří - kvalitní zboží
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří zajišťuje společnost Okentěs s.r.o., která pro vás neustále připravuje cenové akce a slevy, díky kterým ušetříte a zakoupíte kvalitní zboží.
Těsnící dveřní kartáče STRIBO pro utěsnění vrat, dveří, turniketů, zastřešení bazénů
Těsnící kartáče STRIBO jsou vynikající pro utěsnění dveří, vrat, turniketů, zastřešení bazénů, ale i pro použití při čištění, leštění, broušení, aj. Tento sortiment nabízí společnost Okentěs s.r.o.
Sériová, zakázková výroba těsnění z plošných materiálů - průmyslové těsnění z pryže, silikonu, klingeritu
Společnost Zlíntech je výrobce průmyslového těsnění z pryže, silikonu, klingeritu se sídlem ve Zlíně. Výroba těsnění je sériová i zakázková podle dodané dokumentace, rozměrů nebo vzorků.
Podešve, patníky a podrážky přímo od výrobce obuvnických komponentů
Kvalitní obuvnické materiály jako jsou podešve, patníky či podrážky nabízí společnost KOMPONENTY, a.s. ZLÍN, která je významným českým výrobcem obuvnických komponentů a jiných technických dílů.
Kompaktní a lehčené obuvnické pryžové plotny (desky) s různým dezénem
Firma KOMPONENTY, a.s. ZLÍN má bohaté zkušenosti s vývojem, výrobou i prodejem obuvnických komponentů. Máme široký výběr výrobků mezi které se řadí také kompaktní a lehčené pryžové plotny (desky).
Pyroplex - pasivní protipožární ochrana, široký sortiment za nejlepší ceny
Pyroplex - pasivní protipožární ochranu můžete zakoupit na eshopu společnosti Okentěs s.r.o., která nabízí široký sortiment za ty nejlepší ceny.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Průmyslové hadice Zlín-potravinářské, sací, tlakové, vzduchové
Společnost METAKO CZ s.r.o. je distributorem pro průmyslové hadice v ČR. Sídlo firmy je v okr.Zlín. V sortimentu jsou potravinářské, tlakové, vzduchové, sací, vodní, ventilační hadice i chemické, tankovací, plynové autogenové hadice a speciální otěruvzdorné, hasičské či lodní hadice. Distribuujeme do těchto zemí: - Česká republika, ...
Otěruvzdorné hadice na granulát, štěrk, cement, beton Zlín
Pro stavební firmy, cementárny, štěrkovny, pískovny a betonárky nabízí společnost METAKO CZ s.r.o. distribuci otěruvzdorných hadic na štěrk, cement, beton. Otěruvzdorné hadice využijí i firmy zpracovávající granuláty na přepravu granulátu, i firmy vyrábějící plastové výlisky či různé plastové výrobky. Firma METAKO CZ je distributorem hadic ...
Hadice na chemii, oleje, naftu a palivové hadice Zlínský kraj
Pro firmy se zaměřením na chemický průmysl nabízí společnost METAKO CZ s.r.o.. distribuci hadic na chemii, oleje a jiné chemické látky, dodáváme tankovací, palivové hadice na naftu a benzín. Naše sídlo je v obci Lukov v regionu Zlínský kraj- tel.:+420571895530.. Hadice využijí zpracovatelé,výrobci chemických látek, čerpací stanice, ...
Výrobky z technické pryže, výroba membrán a gumárenského zboží
Společnost Asociace gumárenské technologie Zlín se zabývá výrobou, konstrukcí a prodejem výrobků v rámci gumárenského průmyslu. Inženýring pro gumárenský průmysl, výroba konfekčních membrán pro výrobu pneumatik, výrobky z technické pryže, pogumování válců: - vývoj a výroba konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik - pogumování ...
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Výroba profilového těsnění z lehčeného polyethylenu Zlín
Firma Pavla Špendlíka Vám exkluzivně nabízí profilové těsnění z lehčeného polyethylenu, a to v široké rozměrové řadě (více než 170 typů) či vyrobené na míru dle individuálního přání a požadavků. V rámci své činnosti Vám firma Pavla Špendlíka nabízí tyto výrobky: - profilová těsnění pro trapézové plechy a vlnovky střešních krytin - ...
Pavel Špendlík Výroba profilového těsnění
Výroba konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se specializuje na výrobu konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik. Díky dlouholeté zkušenosti v gumárenské a pneumatikářské výrobě provádíme tyto činnosti: - vývoj a výroba konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik - výroba technické pryže - pogumování válců mikroporézní gumou ...
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Opravná hliníková páska Venture Tape
Speciální opravná parotěsná hliníková samolepící páska 1577CW značky Venture Tape je pokryta akrylátovým lepidlem citlivým na tlak, jenž neztrácí svou lepivost ani při nízkých teplotách až do -23°C! Vhodná pro zpevnění spojů tepelných izolací, pro opravy zastudena, spoje na chladničkách a mrazničkách a pro aplikace ve vzduchotechnice! Široká ...
Pogumování válců
Provádíme pogumování válců, válečků kol a kladek různými typy pryže, včetně světlé nelepivé gumy, která nezanechává stopy. Povrch pogumovaných válců brousíme. Provádíme jak renovaci starých pogumovaných válců, tak dle vaší dokumentace vyrobíme pogumované válce nové.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín