Kancelář, firma, domácnost či škola se rozhodně neobejdou bez kvalitních papírenských výrobků. Z pestré palety možností a pro uspokojení konkrétních potřeb si tak můžete vybrat kancelářské a školní papíry, sešity, bloky, záznamní knihy, dopisní papíry, obálky, fotoalba, obalové materiály, tiskopisy, diáře, kalendáře a další sortiment.

Výroba dvouvrstvé vlnité lepenky
Vyrábíme dvouvrstvou vlnitou lepenku v rolích šíře od 20 do 120 cm, různé náviny podle požadavku. Vyrábíme rovněž proklady ze dvouvrstvé vlnité lepenky. Zajišťujeme dopravu našich výrobků k zákazníkovi.
Etikety a štítky pro sklady a logistiku
Etikety pro sklady, samolepící štítky pro skladové regály a logistiku K dispozici je široké spektrum etiket a štítků rozličných materiálů, tvarů a rozměrů, které se typicky používají ve skladech a logistických centrech pro značení skladových regálů, regálových míst a lokací, značení palet, označování přepravek či kartonů : - Etikety pro ...
Roličky pro digitální tachografy
Česká firma EPOS spol. s r.o. hledá obchodního partnera s orientací na střední a východní Evropu. Jsme firma s dlouholetou tradicí výroby roliček pro digitální tachografy a voskovaných rychloměrů pro vlakovou dopravu (lokomotivy). Podíl na zisku a seriózní jednání zaručeno.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky