Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.
Velkoobjemové přepravní papírové boxy a krabice - odolné obaly s vysokou pevností
Společnost Akart CZ spol. s r.o. Vám poskytne velice odolné obaly s vysokou pevností. Nabízíme velkoobjemové přepravní boxy a přepravní papírové krabice určené také pro stohování.
Obaly z nasávané kartonáže - ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku
Obaly z nasávané kartonáže vyrábí firma DECAPULP ze Vsetína. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku .
Výprodej skladů - LDPE pytle na odpadky 30l, 70l, 90l, 120l - extra silné
Zlínská firma JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám ve výprodeji skladových zásob nabízí extra silné plastové (LDPE) pytle na odpad o objemech 30l, 70l, 90l a 120l.
Obalový materiál - obaly, balicí papír, stretch fólie, vázací pásky
Velký výběr obalového materiálu, od balicího papíru, obalů až po stretch folie a vázací pásky naleznete u naší firmy M. NAVY, s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Řezání, upichování, převíjení pásek a výroba etiket
Firma Steroll, s. r. o. Vám mezi svými službami nabízí řezání, upichování a převíjení pásek, zajišťujeme také výrobu etiket ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Ocelové palety pro přepravu profilů, obuvnické klenky | Zlín
Hlavním výrobním artiklem firmy Kovo Soják s.r.o. Zlín-Tečovice jsou ocelové palety pro přepravu profilů a pro automobilový průmysl. Ocelové palety pro automobilový průmysl vyrábíme na míru pro různé díly a komponenty automobilu. Umožňují snadnější manipulaci, přepravu a skladování. Další specifická činnost je výroba a prodej ocelových ...
Palivové dřevo, dřevěné pelety, palety epal Zlín, Zlínský kraj
Chcete slevu na palivové dřevo a dřevěné pelety či palety za výhodné ceny přímo od výrobce ? Pelety Glosser a palety Epal seženete u firmy Glosser Holzpellets s.r.o. Vlachovice, okres Zlín. Nabízíme pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0,5% - balení po 15kg nebo big-bag. Velkoobchodně prodáváme i licencované europalety ...
Strojní, skládačkové, bednové krabice z lepenky, dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití.
Potahovaná kartonáž, lepenkové krabice, obaly na zakázku, na míru
Potahovaná kartonáž, lepenkové krabice, obaly na zakázku a na míru, to vše realizuje výrobní družstvo IRISA. Naše produkty z kartonáže jsou velmi kvalitní a odpovídají požadavkům našich klientů: - krabice z lepenky - strojní, skládačkové, bednové, - potisk krabic a lepenky, - skládačky, mřížky, vložky, - potahovaná kartonáž (satén, samet, ...
Velkoobjemové přepravní boxy, euroboxy, lepenkové bedny
Firma Akart CZ spol. s r.o. vyrábí kartonové krabice a obaly. Vyrábíme především velmi odolné obaly s vysokou pevností. Velkoobjemové přepravní krabice, boxy a obaly: - pro stohování, skupinové balení a ochranu zboží - nosnost obalů může až 1200Kg Euroboxy: - skládací klopové krabice nebo bez horních klop, - krabice určené pro ...
Skládaný karton, lepenkové proklady, lepenka dvouvrstvá vlnitá, v rolích
Akart CZ je velkoobjemovým výrobcem krabic a obalů z vlnité a hladké lepenky. Naší prioritou jsou odolné, pevné a kvalitní obaly. Do kartonových obalů, boxů a krabic používáme různé proklady, proložky, přířezy, mřížky a vnitřní vybavení z vlnité lepenky. Kartonové proklady slouží k prokládání vrstev výrobků na paletě a k fixaci výrobků ...
Zakázková výroba obalů a kancelářských potřeb z plastu
Firma Reisenthel CS s dlouholetou tradicí v oboru Vám jako specialista na výrobu a prodej výrobků určených pro kanceláře a domácnosti exkluzivně nabízí zakázkovou výrobu obalů a kancelářských potřeb z plastu. U výrobků z polypropylenových desek a folií, narozdíl od výrobků papírových, oceníte především jejich transparentnost, odolnost vůči vodě ...
Kartonové boxy, proklady, krabice s potiskem a potištěné obaly
Firma Akart CZ spol. s r.o. vyrábí krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepenek. Dále pak průmyslové, přepravní a spotřebitelské obaly, košírované obaly. Provádíme vícebarevný flexotisk nebo ofsetový tisk na krabice a obaly: - obaly z vlnitých a hladkých lepenek - přepravní krabice, boxy a obaly - skládací klopové krabice - kartonové ...
Kartonové kašírované obaly
Nabízíme výrobu lepenkových a kartonových obalů a výrobků, s možností kašírování a tisku (ofset, flexo). Naši grafici i konstruktéři jsou připraveni vytvořit obal dle přání zákazníka.
Pásky a fólie, na které se můžete spolehnout, Zlín
MITOMA rolls je váš výrobce a prodejce pásek všeho druhu. V našem sortimentu najdete pásky potištěné i nepotištěné, bezpečnostní, výstražné i speciální. Naše pásky jsou zárukou kvality. Vyrábíme je pro vás už 15 let. Vybírat můžete z velkého množství barev. Pokud však chcete na pásku umístět například logo vaší firmy, není problém. Pásky ...
Krabice, obaly a kartonové boxy, Valašské Meziříčí
Dodejte vašemu zboží nádech originality díky Akart CZ. Tato společnost totiž vyrábí kartonové krabice a obaly. A ne jen tak ledajaké! U nás najdete: - obaly z vlnitých a hladkých lepenek - přepravní krabice, boxy a obaly s nosností více než jednu tunu!! - tvarově vysekávané obaly - kartonové boxy, proklady, krabice a obaly Poznejte, že ...