Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Výroba víkových kartonových krabic na balení a přepravu zboží
Výrobcem a dodavatelem víkových kartonových krabic určených na balení a přepravu zboží je společnost Karton plus s.r.o. z Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Krabice na výslužku, vánoční cukroví a dekorativní krabice – výroba a prodej
Ozdobné krabice na svatební výslužku, originální dekorativní krabice na zabalení dárku či klasické krabice na uskladnění cukroví zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně společnosti Karton plus.
Karton plus spol. s.r.o.
Levné obaly, sáčky i tašky přímo od výrobce - eshop
Levné obaly, sáčky i tašky zakoupíte jedině od firmy OBALIA s.r.o. - na eshopu obalylevne.cz na vás čeká bohatý sortiment obalového materiálu s potiskem i bez potisku a to přímo od výrobce.
Obalový materiál do lékáren a zdravotnických zařízení - prodej, e - shop
Obalový materiál seženete na e-shopu firmy FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci, která prodává široký sortiment materiálu do lékáren a zdravotnických zařízení.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.