Spojovací materiál slouží ke spojování dvou či více dílů ve strojních a jiných součástech. Široký sortiment nabízí kvalitní spojovací materiály jako šrouby, podložky, vruty, spojky, spony, pásy, třmeny, pojistné kroužky, kolíky, čepy, závlačky, pera, závitové tyče, matice, hmoždinky, pružiny, kotvy, silentbloky, hřebíky a další.

Zámky, západky, panty a závěsy
Náš komplexní přístup ke konstrukčním komponentům vám zaručuje optimální a inovativní řešení v extrémně široké oblasti výrobních oborů. Nyní nabízíme více než 2000 konstrukčbích komponentů z různých materiálů, jako např. plast, ocel, nerezavějící ocel a hliník. Mezi nabízenými produkty najdete zámky a kliky, kompresní zámky, nábytkové zámky, ...
Hmoždinky, kotvy, Brno
Podnik DEXIM Brno dodává hmoždinky a kotvy na jižní Moravě. Hmoždinky: -všeobecné -fasádní a rámové -pro deskové materiály. Ocelové kotvy pro velké zatížení: -trubková kotva FSA -S se šroubem -kotva FBN -svorník FH-B.
Elektropříslušenství
Naše produkty z této sekce najdou své uplatnění všude tam, kde je třeba upevňovat, chránit nebo vést kabely a vodiče. Dále náš sortiment obsahuje velké množství vázacích pásek různých rozměrů a provedení, např. vázací pásky pro vysoké namáhání, kovové pásky s popisovacím štítkem a kuličkové pásky, - idelání řešení pro upevňování kabelů a vodičů.
Mosazné produkty
Jsme indická firma Sunrise International. Náš závod využívá moderní technologie k výrobě mosazných svorek baterií, mosazných kabelových hrdel, mosazných vložek, mosazného zboží, mosazného příslušenství uzemnění, mosazných matic a šroubů, mosazných kotev, mosazného kování, mosazného sanitárního příslušenství a všech dalších příbuzných mosazných ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Matice v kleci
Dodáváme matice v kleci. Umožňují rychlou a operativní montáž do předem připravených otvorů. V nabídce jsou i matice s úpravou pro vodivé spojení.
SIMAF CZ s.r.o.