Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Ohebné, neohebné, celokovové hrotové systémy-ochrana proti ptákům, holubům
Velice efektivní ochrana proti ptákům jsou celokovové hrotové systémy - ohebné i neohebné. Firma KLEMPOS - STŘECHY je prodejce hrotových systémů v regionu Zlínský kraj.
Zakázková výroba odlitků, odznaků, medailí - levně a kvalitně
Slévárna Zinako s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí vyrábí přesné, levné a kvalitní odlitky ze zinkoslitiny díky moderní technologii odstředivého lití do silikonových forem.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Kovové, reklamní, originální odznaky s reliéfem - barvené, patinované
Společnost Zinako s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá výrobou originálních, reklamních kovových odznaků s reliéfem, barevné i patinované a to použitím moderních technologií.
Výroba klíčů a klíčů s imobilizérem - kvalitní barevné, dozické klíče a autoklíče na počkání
Nechte si vyrobit kvalitní klíče ve specializované maloprodejně firmy ROVEL, spol. s r.o. ve Zlíně (OC Zlaté Jablko), která se zabývá výrobou klíčů a autoklíčů na počkání.
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.
Prodej cylindrické, visací, přídavné, zadlabací, cyklo i moto zámky
Širokou škálu bezpečnostních zámků prodává ROVEL, spol. s r.o. ze Zlína. K dostání jsou všechny typy zámků od běžných visacích, cylindrických, přídavných, zadlabacích až po zámky na kola a motocykly.
Drátěné stojany prodejní, košové, na letáky, výsuvné systémy do kuchyně - eshop
Eshop dratenyprogram.cz se specializuje na prodejní drátěné stojany, výsuvné systémy do kuchyně a další vybavení kuchyní a šaten. Zájemci z regionu Zlínský kraj mohou navštívit prodejnu v Kroměříži.
Trezory, sejfy a bezpečnostní dveře - dokonala ochrana Vašeho majetku
Ochraňte svůj majetek! Společnost ROVEL, spol. s r.o. se ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří.
Leptání do kovů, gravírování mosazi a nerezi, pamětní desky EU, kovové 3D nápisy
Ve společnosti Grafická dílna RENO Kroměříž nabízíme gravírování mosazi a nerezi, vyrábíme 3D logotypy, kovové nápisy, cedule, pamětní desky EU metodou leptání do kovů.
Pronájem, montáž dopravního značení-přechodné, trvalé, svislé, vodorovné
Firma Dopravní značení Mana Kroměříž nabízí montáž trvalého i přechodného dopravního značení-svislé, vodorovné. Poskytujeme pronájem a navrhneme dopravní značení.
Zlaté, stříbrné, sportovní poháry, trofeje v eshopu-originální návrhy, výroba
Zlaté a stříbrné poháry a trofeje pro vítěze sportovních soutěží zakoupíte u firmy E-POHARY Zlín. Můžete v eshopu zvolit různé dekory, nebo dodáme originální návrhy.
Spojovací materiál, nerez program, brusivo, kotevní technika-velkoobchod
Velkoobchodní sklad firmy METRIC SM Zlín nabízí za příznivé ceny spojovací materiál, brusivo, kotevní techniku, nerez program, ruční nářadí a další sortiment.
Kovová, plechová, protipožární, bezpečnostní dvířka Uherské Hradiště-výroba
Česká firma Klimont global s.r.o. z okr.Uherské Hradiště vyrábí kovová, plechová bezpečnostní dvířka nepožární a protipožární dvířka vhodná pro montáž do zděných příček i sdk. Bezpečnostní dvířka se používají: - v rozvodech vzduchotechniky - jako přístup k různým jističům a měřidlům, uzávěrům do místností, instalačních šachet, chodeb i ...
Železářství, průmyslové zboží, drogerie, domácí potřeby Kvasice
Prodejna PETABO s.r.o. Kvasice nabízí nejen potřeby pro zahrádkáře, ale také domácí potřeby, průmyslové zboží a sortiment železářství. Naše klientela je z okolí Kroměříže. Kontaktní tel.: 775396300. Na prodej u nás najdete: -zahrádkářské, hobby potřeby -substráty, hnojiva -zahradní fólie, textílie -čerpadla, bazénová chemie -průmyslové ...
Výroba klíčů, prodej, montáž zámků, vložek Holešov, Kroměříž
Firma kování CHaSa s.r.o. nabízí nábytkové a stavební kování - prodej a montáž zámků, vložek, dveřního kování a výrobu klíčů. Vyrábíme klíče FAB, GUARD i další značky. Prodej a servis bezpečnostních vložek a zámků. Prodáváme a montujeme: - dveřní zámky, vložky, stavební a dveřní kování, nábytkové kování, bezpečnostní kování, systémy pro ...
Nýtovací, kotvící technika, těžké a chemické kotvení Zlín
Nýtovací, kotvící techniku, těžké a chemické kotvení vyrábí společnost Towelin družstvo, které provádí svařování oceli, nerezu a slitin hliníku. Vyrábíme nejen nástroje a nářadí pro strojírenství, ale také se zabýváme výrobou a prodejem těžké kotvící techniky, těžkého a chemického kotvení, ocelových kotev a také nýtovací techniky a nýtů. ...
Klempířské zboží, plechy, svitky, tabule Zlín, Kroměříž
Široký sortiment klempířského zboží - plechy, svitky, tabule a klempířské prvky např. kolena, kotlíky, svody, žlaby, nabízí k prodeji Společnost Paliva Holešov. Na výběr máme pozinkované, titanzinkové, nerezové, měděné, hliníkové zboží. Klientelu máme především z regionu Zlínský kraj, okres Kroměříž. Klempířské zboží: - ...
Hadicové spony, plastové stahovací, ocelové pásky-prodej Uherský Brod
Společnost TEMAX tech Uherský Brod je významným dodavatelem upevňovací techniky. Velkoobchodním prodejcům dodáváme např. hadicové spony, plastové stahovací pásky, ocelové montážní pásky. V našem sortimentu také najdete: - hadicové spony ABA, MAXI OPEN, COBRA, KALE - deformační nerezové spony SE - trubkové objímky - nekonečné pásy - ...
Zemní nastavitelné vruty pro stavbu základů bez betonu, vrstvené hoblované hranoly Zlín
Pokud hledáte moderní způsob uchycení malých i velkých staveb, řešením pro vás mohou být zemní vruty. Zemní vruty slouží k rychlé stavbě základů bez betonu. K založení stavby stačí pouze přesně zaměřit polohu a zavrtat vruty do země. Nastavitelné vruty navíc mají výhodu bajonetového závitu, díky němuž můžete jednoduše nastavit délku vrutu. To ...
Upomínkové, originální, kovové, barevné mince, štítky, zinkové odlitky na zakázku
Za použití moderních technologií Vám na zakázku rychle, levně a kvalitně vyrobí společnost Zinako s.r.o. originální, barevné, kovové mince pro různé účely, např. upomínkové, pamětní či reklamní.
Nábytkové, stavební kování, drátěný program Zlínský kraj-velkoobchod
Kompletní sortiment nábytkového a stavebního kování i drátěný program pro kuchyně a šatny nabízí velkoobchodně i ve svém eshopu firma VDK plus s.r.o. Holešov z regionu Zlínský kraj. Najdete nás necelých 20km od Zlína i Kroměříže. Naše nabídka: -nábytkové a stavební kování – kliky, panty, posuvné systémy -drátěný program Kesseböhmer - ...
Zámečnické práce, Uherské Hradiště, Zlín
MMKOVÁŘSTVÍ Michal Novotný se sídlem v Kunovicích nabízí mimo jiné zámečnické práce. Výroba bezpečnostních výrobků - zámky, mříže, brány a kliky. Výroba také z nerezové oceli, která já v dnešní době velmi oblíbená, protože je velmi odolným materiálem, který se lépe brání vlivům vnějších činitelů a následnému poškození výrobku. Pro více ...