Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Seřiditelné závěsy - panty - pro těžké dveře
Závěsy - panty - 3D pro těžké vchodové dveře - únosnost 3 pantů až do 170 kg, seřiditelný ve třech směrech. Několik variant ukončení čepu. Mnoho povrchových úprav. Vyrábí se v bezpečnostním provedení proti vysazení. Vysoká životnost (1 milion cyklů). Zvlášť vhodný pro dveře EURO 68.
Softlak - výroba lakovací kabiny Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec
Výroba, instalace, opravy, záruční a pozáruční servis: -lakovací kabiny, boxy -odsávací stěny -příslušenství -filtrační systémy -tlakové zásobníky -vzduchotechnika -stříkací technika Působnost po celé ČR Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice, Znojmo, Třebíč
Truhlářské potřeby, materiály: -stavební, tesařské, nábytkové kování -úchytky, zámky, závěsy, kliky, vložky FAB, děrované plechy -sololit, lamino, dřevotříska, laťovky, předližky, plotovky -pracovní desky, parapety, plovoucí podlahy, obkladové panely -spojovací materiál – hřebíky, matice, šrouby, závity, vruty -brusný papír, plátno, brusné ...
Závitové tyče
Závitové tyče metrické od M3 až po M80 v délkách až do 6000 mm. Závitové tyče trapézové od Tr 10x3, až do Tr 80x8-9. Jmenované rozměry jsou skladem v obvyklých délkách. Při nestandardním stoupání či průměru, výroba do 14 dní.