Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Všechny spojovací materiály na jednom místě (Příbram)
Bez pořádného spojovacího materiálu neudržíte pohromadě nic, kvalitní hřebík, šroub či matice jsou proto základem úspěchu. Najít je můžete ve specializovaném obchodě Kubera – VESPOS v Příbrami, který se poskytováním těchto služeb zabývá již od roku 1996. Skladem nabízí široký sortiment šroubů, podložek, matic, vrutů či nýtů, což vám umožní ...
Montáž, pronájem lešení Příbram
Nabízíme prodej, pronájem a montáž - lešení, hliníkové žebříky, svody na suť, vrátky, přistavíme kontejnery na odvoz suti.
Tkaniny proti hmyzu Příbram.
Výroba a prodej: -tkaniny proti hmyzu, sítě polyetylen, sklovlákno, hliník -šestihranné pletivo, pozink, PVC, ochranné pletivo, svařované pletivo.
Montáž prodej čtyřhranná pletiva Praha západ
Společnost PILECKÝ s.r.o.nabízí montáža prodej pletiva. Pletiva: - lesnická pletiva - dekorační - chovatelská - sloupky - drátky - další. Více info na našich webových stránkách:
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky Příbram
Prodáváme spojovací materiál a kotevní techniku: šrouby, matice, vruty, závitové tyče, nýty, hřebíky, hmoždinky, šroubové a chemické kotvy, kartuše, kapsle, vrtáky.
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.