Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klik a kování Beroun – nově u nás
Zasekává se Vám zámek u dveří? Nejdou dveře pohodlně odemknout? Společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna nabízí nově servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klin nebo kování.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Nábytkové kování, spojovací kování, zásuvky, konzole - katalog on-line, ceník
Společnost Schachermayer, spol. s r.o., velkoobchod v oblasti železářského zboží nabízí široký sortiment produktů v oblasti nábytkového kování.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
Dveřní kování, okenní kování Kladno - široké a rozsáhlé portfolio výrobků
Kování na okna a dveře je snadno smontovatelné, elegantní a přitom plně funkční.
Zámky, klíče, autoklíče - Beroun, Hořovice – velký výběr zámků, služba kopie autoklíčů
Potřebujete udělat kopii autoklíče? Nebo sháníte zámek do dveří, nábytkový zámek či zámek na kolo? Navštivte prodejnu firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic a jistě si z bohaté nabídky vyberete.
Magnetické držáky a upínací prvky – pro průmysl i domácnost
Nejen v průmyslu, dílnách i obchodech, ale i v domácnostech pro každodenní použití jsou určené magnetické držáky a upínací prvky, které vyrábí společnost ELIDIS s.r.o. sídlící nedaleko Prahy.
Kotevní technika - mechanické a chemické kotvy
Nabízíme spolehlivý prodej osvědčené kotevní techniky, nakupujte kotevní materiál za rozumnou cenu - Kotevní materiál firma Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Prodej kotevního a spojovacího materiálu
Náš obchod nabízí to nejlepší ze spojovacího a kotevního materiálu pro řemeslníky nebo domácí kutily - Šrouby Klocová Kolín, Kutná Hora
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Orientační systémy budov, navigační tabulky a interierové označení - eshop
Významná společnost Zapp Infosystémy s.r.o. má řešení, zabývá se výrobou a prodejem informačních a orientačních systémů.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Železářství, prodej železářského, spojovacího a kotevního materiálu, nářadí
Železářské zboží, spojovací a kotevní materiál, stavební a zahradní nářadí, technika, kompresory, čerpadla prodává ŽELEZÁŘSTVÍ ŘÍHA - Jaroslav Říha, Příbram a Dobříš.
Uzamykací systémy a okenní a dveřní kování Kladno
Pokud hledáte pro výrobu Vaší společnosti spolehlivého dodavatele okenního a dveřního kování nebo uzamykacích systémů, s důvěrou se můžete obrátit na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Železářství za akční ceny ve vysoké kvalitě z velkoobchodu Schachermayer
Tradiční velkoobchod železářského zboží, společnost Schachermayer připravuje pro své zákazníky pravidelně akční nabídky napříč celým sortimentem.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Pergoly a ploty nyní postavíte i bez betonových základů. Využijte zemní vruty!
Odrazuje Vás od stavby plotu či pergoly kopání betonových základů? S využitím zemních vrutů ze specializovaného maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav již není kopání a betonování nutné.