Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Sortiment doplňků pro vchodové dveře - různé typy klik, madel a rozet
Nejen madla, ale i další doplňky vchodových dveří výrazným způsobem dotváří jejich vzhled. Firma PERITO s.r.o. je dodavatelem širokého sortimentu různých typů klik, madel a rozet.
Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Prodej a montáž bezpečnostních zámků Guard
Návrhy, prodej, montáže a konzultace týkající se protipožárních a bezpečnostních zámků a zámků Guard zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách
Velkou volnost pohybu ve výškách umožňují mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách. Jejich výrobou a dodávkou se zabývá firma Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky, čekárny, realizace objízdných tras, výstražné systémy a bezpečnostní prvky, zpomalovací příčné pruhy.
Pružné směrové sloupky - značení na silnicích, viditelné sloupky
Pružné směrové sloupky - značení nebezpečných úseků na cestách a silnicích, viditelné, ohebné a odolné sloupky od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. Břeclav.
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Granitové dřezy a drátěný program ve kvalitní kuchyni na míru
O výrobu vaší kuchyně na míru se vám postará firma Aleš Vít nábytek z Ivančic, která aplikuje granitové dřezy i drátěný program té nejvyšší kvality.
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.