Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Venkovní odpadkové koše do měst, obcí i firem - výroba
Pokud potřebujete pořídit kvalitní venkovní odpadkové koše, které jsou vhodné do měst, obcí, ale také do firem, tak je zde pro vás firma Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí, servis elektronářadí, brusivo, kotevní technika, dveřní a bytové kování, vodoinstalační materiál.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej zámků, zhotovení kopie klíčů, prodej sortimentu zabezpečovacího zařízení.
Dopravní značení, uzavírky, pasporty komunikací
Prodej, montáž a zapůjčení dopravního značení. Pasport na míru, dopravně inženýrská opatření (DIO) pro všechny typy uzavírek a objížděk komunikací.
HPN projekt s.r.o.
Sypané ploty široké, úzké - realizace gabionů, prodej gabionových sítí, konstrukcí
TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. Uherské Hradiště řeší realizace gabionů v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme sypané gabionové ploty široké i úzké. Zabýváme se prodejem gabionových sítí.
Hliníkové žebříky a schůdky značky Elkop za příznivé ceny - prodej, e-shop
Široký sortiment hliníkových žebříků a schůdku značky Elkop pro domácí i profesionální použití za příznivé ceny pořídíte na e-shopu stavební mechanizace.
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění, materiál pro vyrovnání potenciálu, pro ochranu budov před bleskem.
Autoklíče s imobilizérem, dálkovým ovládáním na všechny typy vozů - výroba i oprava
Náhradní autoklíč vám vyrobí firma Milan Kocián v Šumperku - zaměřuje se nejen na výrobu, ale také opravu autoklíčů s imobilizérem a dálkovým ovládáním na téměř všechny typy vozů.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky, čekárny, realizace objízdných tras, výstražné systémy a bezpečnostní prvky, zpomalovací příčné pruhy.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Výroba univerzálního autoklíče s dálkovým ovládáním a dálkové ovládání dle typu vozu
Výrobou univerzálních autoklíčů s dálkovým ovládáním a dálkového ovládání na míru dle typu vozu, pro vozy Škoda, BMW a další značky provádí Zámečnictví Twardzik v Karviné.
Nabízíme propagační stojany prodejní regály drátěný program
Vyrábíme firemní a propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky, drátěný program, koše - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Drátěný program, koše, firemní stojany, otočná police, mříž, regál, rošt
Specializujeme se na drátěný program, získat od nás můžete velké a malé firemní stojany, otočné police, různé mříže, regály, rošty i koše.
FEROPLAST spol. s r.o.
Pružné směrové sloupky - značení na silnicích, viditelné sloupky
Pružné směrové sloupky - značení nebezpečných úseků na cestách a silnicích, viditelné, ohebné a odolné sloupky od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. Břeclav.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Odolné schůdky a pracovní plošiny – poctivá výroba na zakázku
Schůdky a pracovní plošiny nejlepší řešení při manipulaci, úklidech a montážích -  Tauchman SWS s.r.o. Semily
Zámečnické práce, výroba klíčů a otevírání mechanických zámků
Kompletní zámečnické práce v okolí Prahy a středních Čech nabízí firma Zámečnictví Petr Machytka, jehož provozovnu najdete na ul. Pavlišovská 1290 v Praze-Horních Počernicích.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.