Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej bezpečnostních tabulek a značení, i fotoluminescenční, pro firmy a výrobny
Pro Vaši firmu zajistí dodávku a prodej bezpečnostních tabulek a značení, které vyžaduje zákon, společnost GlobShop se sídlem ve Vsetíně, působící převážně ve Zlínském kraji a po celé Čr.
Výroba spojovacího materiálu Litoměřice, pojistné kroužky, vlnovkové pružiny, hadicové sponky
Společnost Rotor Clip Czech získala řadu ocenění za kvalitu od významných výrobců OEM, výrobců automobilů a distributorů.
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Stavební kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy - ceny, online katalog
Nabízíme široký sortiment produktů v oblasti stavebního kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy a další.... Zboží si můžete pohodlně vybrat v online katalogu - viz. odkaz níže. Naleznete zde i ceny nabízeného zboží. Stavební kování: - Okenní kování, posuvné a sklopné kování, paralelní posuvně sklopné kování, posuvné kování, kování na sklo, ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Přenosné a orientační dopravní značení České Budějovice
Potřebujete označit dočasnou uzavírku, odklon v dopravě nebo výjezd ze stavby? S přenosným a orientačním dopravním značením od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic to je snadné.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Stojany, regály i další drátěný program pro firmy a obchody
Drátěné stojany si můžete pořídit k prezentaci firemních letáčků a propagačních materiálů.
FEROPLAST spol. s r.o.
Nerezové zábradlí a sloupky - kulaté a hranaté, madla, úchyty, kotvení, eshop
Firma Večerek Tomáš Vám poskytne kvalitní nerezové zábradlí a další nerez výrobky v Opavě, Ostravě a okolí. V sortimentu nabízíme kulaté i hranaté sloupky, madla, úchyty i kotvení.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Okapový systém Legos Kolín -  z ocelového pozinkovaného plechu
Nabízíme unikátní okapové systémy s dlouhou životností a antikorozní úpravou - Kompletní okapový systém - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Orientační a navigační tabule výroba Praha – nejen pro budovy a areály
Výrobu orientačních a navigačních tabulí na míru v moderním designu a kvalitním provedení pro vnitřní i venkovní využití nabízí společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Práškové plasty, komaxit, zdravotně nezávadné, oděruvzdorné
Pro náš drátěný program používáme práškové plasty - komaxit, které jsou zdravotně nezávadné, snadno se nanášejí a jsou oděruvzdorné.
FEROPLAST spol. s r.o.
Distanční šrouby, piktogramy v prvotřídní kvalitě - výroba a prodej Praha
Distanční šrouby vhodné k upínání skla či deskových materiálů nebo jednoduché grafické piktogramy vyrábí a prodává společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Tesařské nářadí,  tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, zboží pro řemeslníky
Tesařské nářadí, tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, prodej spojovacího sortimentu pro řemeslníky.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.