Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Pronájem, půjčovna kvalitních dopravních značek a výstražných systémů
Společnost PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje pronájem dopravních značek, výstražných systémů a ostatních bezpečnostních prvků.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Nábytkové a dveřní větrací mřížky pro stolaře, truhláře a výrobce nábytku
Pro výrobce nábytku, kuchyní nabízí v eshopu firma Ventilátory Zlín větrací mřížky - nábytkové, dveřní.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Nouzové otevírání zabouchnutých dveří od automobilu
S nouzovým otevíráním dveří automobilu a se zabouchnutými dveřmi Vašeho auta Vám na Šumpersku pomůže firma Kocián – fab – service.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Dopravní značky, značení a signalizační zařízení - pronájem, půjčovna
Signalizační zařízení, dopravní značky a značení od společnosti Proznak-dopravní značení s.r.o., která poskytuje jejich pronájem a půjčovnu, Vám pomohou zpřehlednit i zabezpečit dopravní situaci.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Sortiment železářství, nářadí i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby za příznivé ceny
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. přivítá zákazníky v prodejně elektra i železářství, kde nakoupíte i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby. Čekají Vás příznivé ceny.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Systém generálního klíče SGK - chytrý uzamykací systém pro školy, penziony i rodinné domy
Tíha a hledání v objemném svazku klíčů je někdy otravná. Využijte chytrý systém generálního klíče, který je ideálním pro školy, penziony i rodinné domy. Vše Vám zajistí firma Milan Kocián v Šumperku.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané, průvlakové kotvy - dodávka a prodej
Prodej kotevní techniky zajišťuje v Praze firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Dodává talířové a zatloukací hmoždinky, ale také vtloukané a průvlakové kotvy a další spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Prodej protiskluzových žebříkových příček - jednořadé i dvouřadé
Ostravská společnost Kytulava s.r.o. Vám dodá protiskluzové jednořadé i dvouřadé žebříkové příčky, které jsou vyráběny v nominální délce 2000mm a používají se v konstrukcích žebříků.
Lišty a dilatace SCHLÜTER, dilatační spáry pro obklady a dlažby Ostrava, Praha
Lišty a dilatace SCHÜLTER i dilatační spáry pro obklady a dlažby dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale i s pobočkou v Praze.
Profila Trade s.r.o. Praha
Otevírání bytů a automobilů | Ostrava
Otevírání bytů a automobilů po celé Ostravě provádí firma Karla Bartoše, která používá profesionální nářadí a nástroje a otevře jakékoliv dveře.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Praporkové a úhlové značky pro značení technických zařízení, prostorů a místností
Společnost KRIŽAN, s.r.o. se specializuje na praporkové a úhlové značky sloužící pro označení místností a prostorů v objektech, k upozornění rizika či nebezpečí nebo k orientaci v budově.
KRIŽAN, s.r.o.
Kvalitní a odolné pletivo  na ploty, zahrady a stavbu obor - široký výběr skladem
Vyberte si pletivo u firmy GAVENDA s.r.o. z Opavy, která nabízí širokou nabídku pletiva, které využijete zejména na ploty, branky a stavbu obor.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výměna, přestavba, oprava vložek pro bytové, panelové domy - zachování původního klíče
Výměnu, přestavbu i opravu vložek pro bytové či panelové domy tak, aby byly zachovány původní klíče zajišťuje zámečnictví Karla Bartoše se sídlem v Ostravě.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro - různé rozměry a provedení
Potřebujete dvířka, které budete moci zabudovat přímo do obvodové zdi vašeho domu? Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro nabízí firma Vilém Mach Červený Kostelec.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Dopravní značení od zkušeného dodavatele - rychlé, kvalitní a spolehlivé
Potřebujete specialistu, který vám rychle a především kvalitně zajistí prodej, pronájem i realizaci dopravního značení? Profesionálové z firmy Dopravní značení Svoboda Olomouc s.r.o. jsou zde pro vás!
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Nerezový lankový systém pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony - do interiéru i exteriéru
Prodejem nerezových lankových systémů pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony aj. vhodných do interiéru i exteriéru se zabývá společnost Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky