Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Drátěný program, kompletní vybavení prodejen, stojany, police, regály
Drátěný program, prodejní, reklamní a oděvní stojany, koše, regály, štendry, vozíky, tabule, kompletní vybavení prodejen vyrábí D-program spol. s r.o. - drátěný program.
Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové - nejlepší kotvení plochých střech
Nabízíme široký sortiment kotevního materiálu, prodej certifikované kotevní a upevňovací techniky - Milan Lichtenberg - Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové
Výroba firemní, pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky, klíčenky, odlévání na zakázku
Slévárna Zinako s.r.o. pro Vás již od roku 2003 vyrábí firemní či pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky či klíčenky. Specializujeme se na odlévání na zakázku.
Ohebné, neohebné, celokovové hrotové systémy-ochrana proti ptákům, holubům
Velice efektivní ochrana proti ptákům jsou celokovové hrotové systémy - ohebné i neohebné. Firma KLEMPOS - STŘECHY je prodejce hrotových systémů v regionu Zlínský kraj.
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Drátěný program pro vybavení interiérů, obchodů, firemní stojany na prezentaci reklamních materiálů
Nejlepší řešení jak prezentovat Vaše zboží v prodejně Vám navrhne společnost Václav Procházka ze Škrovád. Vyrobíme firemní stojany pro oděvy, textil, obuv i prodejny autodílů.
Strojírenská výroba, nástrojárna, galvanovna, výlisky pro automobilový průmysl
Kvalitní zámky do dveří či díly pro autoprůmysl Vám zajistí strojírenská firma HOBES, spol. s r. o. z Horního Benešova. Jsme tradiční společnost s velkým technologickým zázemím a zkušenostmi.
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Zakázková výroba odlitků, odznaků, medailí - levně a kvalitně
Slévárna Zinako s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí vyrábí přesné, levné a kvalitní odlitky ze zinkoslitiny díky moderní technologii odstředivého lití do silikonových forem.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Železářství, prodej spojovacího a železářského materiálu, zahradnických potřeb pro řemeslníky i domácí kutily
Kvalitní železářské nářadí i materiál Vám zajistí společnost Železářství S.O.S., instalatérské práce Zdeněk Dvořák z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Vyberte si z bohatého sortimentu železářského zboží.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Nábytkové kování, spojovací kování, zásuvky, konzole - katalog on-line, ceník
Společnost Schachermayer, spol. s r.o., velkoobchod v oblasti železářského zboží nabízí široký sortiment produktů v oblasti nábytkového kování.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Dveřní kování, okenní kování Kladno - široké a rozsáhlé portfolio výrobků
Kování na okna a dveře je snadno smontovatelné, elegantní a přitom plně funkční.
Zámky, klíče, autoklíče - Beroun, Hořovice – velký výběr zámků, služba kopie autoklíčů
Potřebujete udělat kopii autoklíče? Nebo sháníte zámek do dveří, nábytkový zámek či zámek na kolo? Navštivte prodejnu firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic a jistě si z bohaté nabídky vyberete.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Magnetické držáky a upínací prvky – pro průmysl i domácnost
Nejen v průmyslu, dílnách i obchodech, ale i v domácnostech pro každodenní použití jsou určené magnetické držáky a upínací prvky, které vyrábí společnost ELIDIS s.r.o. sídlící nedaleko Prahy.
Kovové, reklamní, originální odznaky s reliéfem - barvené, patinované
Společnost Zinako s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá výrobou originálních, reklamních kovových odznaků s reliéfem, barevné i patinované a to použitím moderních technologií.