Chcete vašim hospodářským zvířatům i domácím mazlíčkům dopřát kvalitní péči? Využijte pestrou nabídku chovatelských potřeb všeho druhu, jako jsou krmiva, doplňky stravy, vybavení jako misky, napáječky, domečky, klece, vodítka, náhubky, hračky, voliéry, postroje a mnoho dalšího příslušenství pro dokonalou péči u vašich zvířat.

Výroba přírodní doplňky krmiva, přírodní šampony pro psy
STAZ s.r.o. nabízí výrobu, prodej: - přírodní doplňky krmiva pro psy: - pro zdravý pohyb kloubů (pro rychle rostoucí a velká plemena, při fyzické zátěži, v chladném počasí, po operaci, úrazu) - pro posílení imunitního systému (porucha imunity, při infekcích, v průběhu onkologického onemocnění, při onemocnění srdce, cév, na ...
Výroba konzervy FARM FRESH, granule pro psy FISH CRUNCHIES Opava, Ostrava
Naše firma nabízí výrobu vlastní značky Topstein: - konzervy FARM FRESH (krůtí, králičí, divočina, losos, sleď) - granule pro psy FISH CRUNCHIES z ryb - kvalitní granule, konzervy - konzervy a grunule obsahují proteiny, uhlohydráty, vitamíny A a C, vlákninu, železo a vápník.
Prodej, e-shop krmiva pro zvířata, granule, konzervy Opava
Nabízíme internetový prodej, e-shop chovatelských potřeb a krmiv pro zvířata - psy, kočky, morčata, králíky, fretky, ptáky, leguány, želvy, koně, opičky: - granule - konzervy - mléka - pamlsky - vitamínové doplňky - výživa.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Líheň kuřat, brojlerů, prodej násadových vajec Opava
BEST, spol. s r.o. Opava prodej násadových vajec. Líheň brojlerových kuřat. Prodej: - pondělí, úterý, čtvrtek, pátek 7-9 hodin.
Chovatelská stanice Bišonků, vrh a odběr štěňátek, štěně Bišonka s PP Ostrava
Dne 24.11. 2012 se v naší chovné stanici Starobělský les narodila 4 štěnata Bišonka, která nabízíme k prodeji. 3 pejsci a 1 fenka. Jsou ze spojení: - Otec: Colin Starobělský les - Matka: Ginili Kiki z Hlučínských nebes Štěňátka budou připravena k odběru koncem ledna.
Internetový prodej, krmivo pro zvířata, kočky, psí jídlo Opava
Nabízíme internetový prodej krmiva pro zvířata: - psí jídlo - krmivo pro želvy - krmivo pro koně - krmivo pro andulky - krmivo pro kočky - krmení morčat - potrava morčat - psí granule - konzervy - pamlsky - výživa pro koně.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Prodej, e-shop krmivo pro psy, kočky, ptáky, hlodavce Ostrava
Prodej, e-shop, nabídka: - krmivo pro veškerá domácí zvířata, kočky, psy, hlodavce, ptáky, papoušky ryby - konzervy, granule, kapsičky, paštiky, pamlsky, potřeby - podestýlky.
Výhradní zastoupení nových německých ekologických krmiv Land Lord
Výhradní zastoupení nových německých ekologických krmiv Land Lord pro zvířata: - prodej ekologických krmiv pro zvířata.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Veterinární ordinace, veterináři Ostrava, očkování, prodej krmiv
Veterinární klinika Vítkovice poskytuje komplexní veterinární služby. Provádíme: - RTG - sonografie - EKG - inhalační narkóza - terapeutický laser - rentgenologie DKK a DKL - operace zlomenin - diagnostika březosti - očkování - čipování - tetování - vystavování europasů. Laboratorní činnost ve vlastní laboratoři: - ...