Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výrobce industriální, strojní lepenky - Top, Extra, Standard lepenka nábytkářská, obuvnická, pro textilní, polygrafický průmysl
TEMPEL MK s.r.o. je jediným výrobcem industriální, strojní lepenky v ČR, která má využití různých průmyslových oborech - nábytkářská, obuvnická, pro textilní i polygrafický průmysl.
TEMPEL MK s.r.o. Výrobce industriální, strojní lepenky
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
For Model  - prodejní výstava modelů a sběratelství, expozice a prodej hraček
Akce, která je jako stvořená pro rodiny s dětmi, to je For Model 2024 - Interaktivní výstava modelů, sběratelství, her, hraček a stavebnic, která se koná 22.-24.3.2024 na Výstavišti Flora Olomouc.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Pletené čepice pro rybáře a myslivce s výšivkami motivů zvířat
Dvojité pletené čepice v zelené nebo hnědé barvě s motivy zvířat vhodné pro rybáře a myslivce zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Nejlepší moravská vína, dárkové balení pro firmy i firemní akce ve vinotéce
Vinotéka Zlatá vína ve Starém Městě u Uherského Hradiště pronajímá prostory pro firemní akce. Zakoupit u nás můžete Moravská vína známých značek, připraveno máme i dárkové balení vína pro firmy.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Stylové dárkové krabice na míru – ruční výroba pro všechny příležitosti
Rádi byste darovali luxusní víno, ale nechcete ho předat v obyčejné dárkové tašce? Pak si nechte vyrobit stylovou dárkovou krabici podle vašich představ.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Lahodné mini dezerty na oslavy, svatby, firemní večírky a další společenské akce
Každého hosta narozeninové oslavy, svatby nebo firemního večírku mile potěší lahodné mini dezerty rozličných chutí, které pro vás s radostí připraví cukrárna Sladký Méďa v Olomouci.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Kolekce luxusních přípravků pro péči o ruce a nohy na přírodní bázi s medicínskou efektivitou
Efektivní péči na přírodní bázi pro ruce a nohy, vhodnou nejen pro manikérky a pedikérky, ale také pro domácí použití, dodává firma Gretti s.r.o.
Gretti s.r.o. Luxusní péče o tělo Brno
Gratulační kytice pro různé příležitosti – skvělý způsob vyjádření poděkování, uznání nebo podpory
Květinová dílna Anděl v Opavě na vaše přání uváže gratulační kytici pro různé příležitosti. Podtrhněte gratulaci k narozeninám, svatbě, promoci nebo jiné události vhodnou gratulační kyticí.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Vakuově balený zelený kratom top kvality k zakoupení online na eshopu - zvyšte si energii a zlepšete náladu
Vakuově balený zelený kratom je přírodní produkt, který je ideální pro zvýšení energie, zlepšení nálady a podporu soustředění. Zelený Král je online prodejce přírodních produktů TOP kvality!
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Chovatelské potřeby pro drůbež, králíky, holuby a další zvířata - široký sortiment za výhodné ceny v eshopu
Chováte drůbež, králíky nebo holuby? V eshopu HRADSKÝ - SUNK s.r.o. najdete kvalitní a cenově dostupné chovatelské potřeby. Prodejna v Bojkovicích je k dispozici zákazníkům z okolí Uherského Brodu.
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. Chovatelské potřeby Bojkovice
Široká nabídka včelařských etiket od METAPIS - pro perfektní prezentaci vašeho medu
Objevte náš rozmanitý sortiment včelařských etiket v METAPIS! Od jednoduchých grafických designů až po etikety s fotografiemi – nabízíme řešení pro každý typ medu.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Designové a vysoce kvalitní dětské kočárky MOON – prodej, autorizovaný servis a opravy
Firma Baby business s.r.o. z Prostějova je výhradním prodejcem dětských hlubokých a sportovních kočárků MOON v České republice. Postaráme se také o záruční a pozáruční servis a opravy kočárků.
Baby business s.r.o.
Jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast - PVC fólie odolná průsaku vody, protržení
V sortimentu firmy Centroplast, s.r.o. je i jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast, která je odolná průsaku vody i proražení nebo prorůstání kořenů. Tato PVC fólie má vysokou životnost.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Od kartónových krabic po reklamní obalové materiály - celkové řešení s LITOPAP
V LITOPAP spol. s r.o. najdete širokou nabídku obalových materiálů, tiskovin a propagačních předmětů. Od kartonových krabic až po samolepící etikety, vše pro vaše podnikání na jednom místě.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Maso na gril na letní párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční sele
U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádnou grilovačku či oslavu Vám v prvotřídní kvalitě vyrábí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Šaty společenské, plesové, dětské modely - půjčovna i prodej
Krásné plesové, společenské šaty můžete pořídit ve Svatebním studiu Gabriela Želechovice u Zlína. Naše půjčovna je Vám k dispozici od Pondělí do Soboty po předchozím objednání.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Výroba, prodej průmyslové popisovače - pro autobazary, kancelářské, grafické, permanentní, smývatelné, na textil, na sklo
Firma KOFIX Zlín je výrobce a prodejce průmyslových popisovačů. Dodá průmyslové popisovače - pro autobazary, permanentní, smývatelné, na textil, sklo, kancelářské i grafické. Klientelu má po celé ČR.
KOFIX Rostislav Pavlík
Kování černý a bílý smalt a rámy k plotnám – ucelené komplety a zakázková výroba ke kachlovým kamnům
Na kování černého a bílého smaltu, realizaci rámů k plotnám a ucelených kompletů včetně zajištění zakázkové výroby ke kachlovým kamnům se zaměřuje společnost Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna