Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Maturitní skleničky, pískování textu dle Vašich představ a různým typem písma
Nepostradatelným upomínkovým předmětem každého maturanta a jeho třídy jsou maturitní skleničky, na které jsme Vám schopni pískovat text podle Vašich přání v různém stylu písma.
Reklamní potisk, s.r.o.
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Zakupte šamanské, čistící a čakrové svíce z palmového vosku z obnovitelných zdrojů
Bylinky Ludmila Pavlíková na prodejně v Ostravě a na eshopu nabízí svíčky Lumio palmového vosku. Vyberte si šamanské, čistící, čakrové, harmonizační, energetické a duchovní svíčky.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Směsi koření bez glutamanu a bylinná sůl zn. LUSSK jako originální ochucovadla
Na prodejně dravější obchůdek Uherské Hradiště nakoupíte i směsi koření bez glutamanu a bylinnou sůl zn. LUSSK. Tato originální ochucovadla dodají vašim jídlům nové chutě a vůně.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
COLO BŮ CHÁ - probiotický kombucha nápoj pro zdravé osvěžení
COLO BŮ CHÁ, perlivý probiotický koktejl, který přináší lahodnou kombinaci české Něcojako coly a pomerančové kombuchy, vás zavede na cestu nových chuťových zážitků.
něco jako s.r.o. Český výrobce a prodejce soft drinků
Průmyslové popisovače pro výrobu i domácnost - fixy, tužky, mastkové křídy pro značení kovu, skla, plastu, dřeva, betonu, keramiky
Společnost KOFIX Zlín je výrobce a prodejce průmyslového značení. Nakupujte přes eshop průmyslové popisovače - fixy, tužky, inkousty, mastkové křídy pro značení kovu, skla, plastu, dřeva, betonu aj.
KOFIX Rostislav Pavlík
Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Kompletní extrudované krmivo Supralif pro psy velkých plemen, které je dobře stravitelné a má velkou energetickou hodnotou
Firma BARDOG group s.r.o. Uherské Hradiště je výhradním dovozcem krmiva Bardog pro EU, v eshopu bardog.cz nakoupíte i nové krmivo Supralif, které má při nízké denní dávce velkou energetickou hodnotu.
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Tkaná mulčovací agrotextilie Dvůr Králové nad Labem – aktivní zábrana růstu plevele
Nabízíme tkané textilie z velmi porézních materiálů, které účinně snižují odpařování vody, mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči ultrafialovému záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Vína nejlepší jakosti z rezistentních odrůd  chemicky neošetřené vinné révy – speciální kolekce vín
Speciální kolekce vín z Vinařství Červinka zahrnuje vína, která jsou vyrobená z hroznů nejvyšší kvality. Ochutnejte speciální vína vyrobená z rezistentních, chemicky neošetřovaných odrůd vinné révy.
Vinařství a penzion Červinka
Výborné mini zákusky z poctivých surovin – Pavlova, různé tartaletky a cupcaky
Na poctivou výrobu mini zákusků z kvalitních surovin jako je Pavlova, jahodové a ovocné tartaletky a cupcaky se zaměřuje pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Prodej doplňků pro maturanty na stužkovací večírek nebo maturitní ples
Doplňky pro středoškoláky jako maturitní stužky a šerpy v různých provedeních a barevných kombinacích na maturitní a stužkovací večírky prodává firma Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Matrace, rošty na míru a vybavení ložnic - povlečení, přikrývky
Certifikované studio Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic dodává nejen pro zákazníky z Kunštátu matrace a rošty na míru, přikrývky, polštáře a jiné vybavení ložnic.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Výrobce industriální, strojní lepenky - Top, Extra, Standard lepenka nábytkářská, obuvnická, pro textilní, polygrafický průmysl
TEMPEL MK s.r.o. je jediným výrobcem industriální, strojní lepenky v ČR, která má využití různých průmyslových oborech - nábytkářská, obuvnická, pro textilní i polygrafický průmysl.
TEMPEL MK s.r.o. Výrobce industriální, strojní lepenky
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
For Model  - prodejní výstava modelů a sběratelství, expozice a prodej hraček
Akce, která je jako stvořená pro rodiny s dětmi, to je For Model 2024 - Interaktivní výstava modelů, sběratelství, her, hraček a stavebnic, která se koná 22.-24.3.2024 na Výstavišti Flora Olomouc.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Pletené čepice pro rybáře a myslivce s výšivkami motivů zvířat
Dvojité pletené čepice v zelené nebo hnědé barvě s motivy zvířat vhodné pro rybáře a myslivce zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.