Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Renovace a oprava starožitných hodinek PRIM, OMEGA – rychle a za rozumnou cenu
Opravujeme staré, starožitné, zděděné či podarované vintage hodinky Prim, Omega, Poljot, Longiness. Renovace provádíme rychle a za rozumnou cenu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Zavařeniny od lokálních pěstitelů ze zeleniny a ovoce, ovocné marmelády
Chutné zavařeniny z kvalitní vlastnoručně vypěstované zeleniny a také zavařeniny a ovocné marmelády z ovoce zrajícího na stromech ve vlastních ovocných sadech prodává Zelenina Kupařovice.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Prodejna hudebních nástrojů Kyjov – velký výběr včetně příslušenství
Láká vás umět hrát na kytaru? Potřebujete nové housle nebo jen sháníte příslušenství k nástroji který už doma máte? Zastavte se v Kyjově v prodejně hudebních nástrojů.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Víno pro firmy s vlastní etiketou opatřenou logem firmy – zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a dodávkou vín pro firmy s etiketou opatřenou logem firmy se zabývá Vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček
Výroba, šití originálního oblečení s malbou, výšivkou - lněné košile, šaty, sukně, kalhoty, trička z bio materiálů
Eshop Foxeli zaměřený na originální oblečení provozuje Eliška Potočná z Otrokovic. Výroba je zaměřena na lněné košile, šaty, sukně, kalhoty a trička s malbou na přání či výšivkou - šití na míru.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Kropítka, nástavce na zahradní hadice - snadné kropení a zalévání rostlin
Pro snadné kropení a zalévání rostlin nebo sadby si pořiďte kropítka, nástavce na zahradní hadice od firmy TAFIMEX trade s.r.o., které ocení opravdu každý zahradník.
TAFIMEX trade s.r.o.
Transparentní a černé stretch fólie - k zakoupení u výrobce, výhodné ceny
Stretch fólie v transparentním a černém provedení dodává v okolí Slavkova u Brna firma HB pack s.r.o. z Heršpic. Pořiďte si nezbytný obalový materiál přímo u výrobce a za výhodné ceny.
HB pack s.r.o.
Delikatesy a pochutiny k pivu – farmářské speciality, sušené maso, klobásy, sýry, oříšky a brambůrky
V pivotéce Pivní nebe v Prostějově si přijde na chuť každý mlsný jazýček. Kromě kvalitního zlatavého moku u nás nakoupíte i delikatesy k pivu, jako jsou pršuty, klobásy, nebo farmářské brambůrky.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Prodej nejoblíbenější stavebnice LEGO a další stolní hry - E-shop
Velký výběr oblíbených stavebnic LEGO s tématikou Star Wars, Disney Princess a s dalšími hrdiny najdete na našem E-shopu MT ELEKTRO a vyzvednout si můžete osobně na prodejně MADA servis v Havířově.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Kvalitní italská zrnková káva z pražírny – různé přípravy od moka až po espresso
Na prodej kvalitní italské zrnkové kávy San Salvador vhodné pro různé přípravy od moka až po espresso s intenzivní chutí se zaměřuje společnost Caffe Mio Store provozující e-shop.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Čerstvě pražená káva a degustační balíčky – bohatý sortiment e-shopu Krámek s kávou
Kvalitní a spolehlivý e-shop krámek s kávou provozuje společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče, která má bohatý výběr čerstvě pražené kávy,degustačních balíčků, kávovníčků a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály
Pletené zimní doplňky, které Vás ochrání v zimních měsících před mrazivým počasím, nakoupíte na e-shopu firmy Pletex. Prodáváme dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály.
PLETEX s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bezbolestné nastřelování naušnic a bohatý výběr stříbrných a zlatých šperků za perfektní ceny
Na bezbolestné nastřelování náušnic se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma, která má bohatý výběr stříbrných a zlatých šperků a originálních náušnic za bezkonkurenční ceny.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Plastový obrubník pro ohraničení záhonků, chodníčků, skalek - stačí jen zatlouct
Na prodejně Zelená zahrada ve Znojmě máme skladem plastové obrubníky pro ohraničení záhonků, chodníčků nebo skalek. Jednoduše stačí jen zatlouct a je hotovo. Plastové obrubníky zakoupíte i v eshopu.
Zelená zahrada
Zlaté, stříbrné náramky a přívěsky pro blízké, pro radost, jako dárek dle Vašeho přání
Udělejte radost svým blízkým šperkem ze žlutého, bílého zlata, stříbra nebo chirurgické oceli. Zlatnická dílna Radky Horníčkové z Ivančic zhotoví náramek a přívěsek podle Vašeho přání.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej vzdušnicových a plnopryžových (SE) pneumatik Yokohama – vysoká kvalita za rozumnou cenu
Na prodej vzdušnicových a plnopryžových (SE) pneumatik japonské značky Yokohama pro vysokozdvižné vozíky (VZV) se zaměřuje společnost VZV DESTA SERVIS působící v oblasti Olomouce.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Aditiva, maziva, oleje a kapaliny – brzdové, motorové, chladící, převodové a další za nejlepší ceny
Bohatý sortiment aditiv, maziv, olejů a kapalin, jako jsou brzdové, motorové, hydraulické chladící, převodové a mnoho dalších za nejlepší ceny, má na svém e-shopu společnost AUTOLA, s.r.o.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Různé druhy kartonových krabic z vlnité nebo hladké lepenky vhodné pro majitele e-shopu
Papírové krabice v různých provedeních, které jsou vhodné pro majitele e-shopů na balení zboží je možné pořídit od společnosti Karton plus spol. s.r.o. dodávající nejen v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Posuvná krmná čela stájových boxů pro hříbárny a jízdárny
Posuvná krmná čela a posuvná čela stájových boxů dodává firma EQUICOV. Na zakázku zhotovíme posuvná krmná čela pro jízdárny, hříbárny a další stáje.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Výroba přepravních beden z masivu, překližky a OSB a DTD desky – práce prováděná specialisty
Na výrobu přepravních beden z masivu, palet, kvalitních překližek a OSB a DTD desek se zaměřují odborníci ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o. působící nejen pro oblasti Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Prodej zvěřiny do maloobchodů, hluboce zamražené maso z jelena, daňka, zajíce a další
Prodej zvěřiny do maloobchodů zajistí spolehlivý dodavatel MORAVIALOV s.r.o. z Kravska, na Znojemsku. Maso z jelena, daňka, zajíce, divokého prasete, srnce či z muflona je hluboce zmražené.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Netkané textilie pro automobilový průmysl – zlepšení akustických vlastností v automotive
Na výrobu a prodej netkaných textilií pro automobilový průmysl a balení s lepšími akustickými vlastnostmi v automotive se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Hydraulická těsnění, lepidla a tmely – kvalitní sortiment za výhodné ceny
Široký výběr hydraulického těsnění, různých lepidel a tmelů za výhodné ceny má ve svém bohatém sortimentu e-shop společnosti LOŽISKA VILÍM spol.s r.o. působící v okolí Olomouce a Prostějova.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Stabilizované růže a květiny – krása, čerstvost, barevnost a romantika, která neuvadá
Na výrobu a prodej stabilizovaných růží, květin a dekorací, které si uchovávají svou krásu, čerstvost, barevnost a mají dlouhou životnost, se zaměřuje společnost Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy