Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku se sportovištěm
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku je ideální místo pro zimní i letní sportovní soustředění. Hezké ubytování se sportovním areálem, půjčovnou potřeb.
Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Sportovní a dětská hřiště – tipy na volný čas
Hledáte tipy na volná čas s dětmi v Praze? Navštivte opravená sportovní a dětská hřiště projektu BB Centrum společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Letní příměstský sportovní tábor plný pohybu - Léto 2018 pro děti od 7 do 14 let
Přihlaste své děti na skvělý letní příměstský sportovní tábor 2018 pro děti od 7 do 14 let v CDU Sport v Ostravě – Výškovicích. Děti si užijí spoustu legrace, ale především zažijí týden plný sportu.
CDU SPORT Ostrava
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Golfový klub, resort s restaurací a ubytováním, pořádání turnajů
Golfové hřiště s greenem, golfové kluby, turnaje, sportovní vyžití pro začátečníky i profesionály, restauraci a možnost ubytování v apartmánu zajišťuje golfový resort Golf Sokolov, a.s.
Zdravá záda s jógou nejen pro začátečníky – Praha
Ať už patříte mezi zkušené příznivce jógy nebo mezi začátečníky, jistě oceníte bohatou nabídku různých stylů tohoto cvičení od hot jógy po program pro zdravá záda, které nabízí Dům jógy Praha.
Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Výškovický vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech pro hobby sportovce
V hale CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích bude probíhat vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech, který je určen pro hobby sportovce.
CDU SPORT Ostrava
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Upravené parky a dětská hřiště pro volný čas a relaxaci - BB Centrum Praha 4
Volný čas dětí a dospělých z Prahy 4 je nyní možné využít k relaxaci, návštěvě upraveného parku či dětského hřiště díky areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kurz plavání kojenců a batolat dá vašim dětem správný základ do života
Kurzy plavání pro děti v období kojenců, přes batolata až po děti školou povinné zajišťuje Plavecký klub Chobotnička. Naše pobočky najdete v Prostějově, Přerově i v Olomouci.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.
Wellnes hotel v Krkonoších, ubytování, vlastní sjezdovka a vlek, Pec pod Sněžkou
Ubytování, restaurace, wellness, sauny, masáže, vlastní sjezdovka a vlek v Krkonoších nabízí Bouda Máma wellness hotel SUPER SPORT spol. s r.o., Pec pod Sněžkou.