Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Úklidová firma Vsetín, periodický i jednorázový úklid, úklid kanceláří, úklid průmyslových objektů
Nabízíme Vám periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení.
Deratizace Asana Zlín, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, fumigace, hubení myší a potkanů
Naše firma Deratizace Asana Zlín je specialistou na deratizaci, dezinsekci, dezinfekci, odborné poradenství, hubení hmyzu a hlodavců.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Ozónové čištění vozidel - účinná dezinfekce auta i na COVID-19
Společnost Auto Daníček Zlín hledá i v době pandemie cesty jak zákazníkům pomoci. Proto přichází s novinkou, kterou je ozónové čištění vozidel - dezinfekce auta je účinná i na COVID-19.
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Úklid kanceláří, průmyslových objektů, čištění koberců - úklidovka
Úklidovka FRENK - František Mařák Uherské Hradiště provádí čištění koberců, úklid kanceláří i průmyslových objektů v lokalitě Zlínský kraj.
Úklidové služby, parní čištění - úklid párou ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech, domově důchodců
Společnost Paromax Zlín se specializuje na úklidové služby, parní čištění. Pro úklid párou máme inovativní čisticí stroje. Pracujeme ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech i domově důchodců.
Elektrické lapače hmyzu, tepelné infrazářiče venkovní, vnitřní - eshop, prodej, servis
Společnost MMP METAL Zlín je prodejce přístrojů na odchyt létajícího hmyzu. V eshopu jsou na prodej elektrické lapače hmyzu a také tepelné infrazářiče venkovní i vnitřní. Poskytujeme i servis.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Čistič konvektomatů, pivního skla, na strojní mytí nádobí Zlín
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků mezi kterými naleznete také čističe konvektomatů, pivního skla i na strojní mytí nádobí.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Jednorázový, pravidelný úklid domácností, kanceláří, ordinace
Přenechejte úklid domácností, kanceláří i ordinace úklidové firmě. V lokalitě Napajedla, Otrokovice působí firma Čisto a útulno, obstaráme jednorázový i pravidelný úklid.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Čistící, desinfekční prostředky-prodej za výhodné ceny
Firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště poskytuje nejen úklidový servis, ale nabízí i prodej čistících a desinfekčních prostředků za výhodné ceny.
Strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální firmy
Nechejte si provést strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální úklidové firmy Korda Servis Uherské Hradiště, která odvede práci rychleji a se skvělým výsledkem.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Úklidový servis pro firmy, domácnosti-pravidelný, jednorázový
Firma Úklidovka Zlín poskytne úklidový servis pro firmy i domácnosti v regionu Zlínský kraj. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
Levné úklidové služby-úklid domácností, firem, kanceláří za nízké ceny
Levné úklidové služby s maximální pečlivostí odvede Úklidovka Zlín. Úklid domácností, firem, kanceláří, nebytových prostor jsme schopni provést za opravdu nízké ceny.
Čistírna oděvů DUHA-chemické, mokré čištění, impregnace oděvů
Čistírna oděvů a prádelna DUHA Uherský Brod nabízí chemické, mokré čištění oděvů a provedení impregnace u funkčních oděvů.