Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Urnový háj Praha Strašnice - zrekonstruovaný hřbitov pro ukládání ostatků
Na Pražském Strašnickém hřbitově naleznete urnový háj pro ukládání ostatků svých bližních. Pohřební ústav hl. m. Prahy otevřel hřbitov ve Strašnicích pro ukládání uren a rozptylu či vsypu do země.
Pohřby a pohřební služby a poradenství Praha
Veškeré náležitosti spojené s pohřbem Vám díky široké nabídce pohřebních služeb pomůže vyřídit Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Pronájem mobiliáře pro konference, večírky a presentace
Veškerý mobiliář potřebný pro pořádání večírku, konference nebo presentace obstará včetně návrhu architekta společnost ZÁPŮJČKA.CZ, s.r.o. z Prahy.
Urny – široký výběr posledních nádob - Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Široký výběr interiérových a exteriérových uren i miniuren nebo památečního skla a šperků podle světových trendů v pohřebnictví nabízí Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Nově otevřený hřbitov ve Strašnicích v Praze – nyní jako urnový háj a loučka vsypu
Pohřební ústav hl. m. Prahy znovu otevřel zrekonstruovaný hřbitov ve Strašnicích naproti krematoriu, nyní upravený jako urnový háj a loučka rozptylu i vsypu do země.
Nadstandardní smuteční služby Praha včetně výdeje popela již tři hodiny po obřadu
Pohřební ústav Praha nabízí pozůstalým pomoc s organizací pohřbu nadstandardní služby včetně výdeje urny s popelem nebožtíka již tři hodiny po obřadu.
Předplacený pohřeb - záruka vlastního pohřbu dle Vašeho přání
Postarejte se za svého života o vlastní pohřeb podle Vašeho přání a ušetřete pozůstalým starosti se zařizováním smutečního obřadu. Žádejte předplacený pohřeb u pohřebního ústavu ELPIS s.r.o. z Prahy.
Kostýmy, masky a rekvizity nejen na halloween – výběr na eshopu Svět karnevalu
Široký výběr originálních kostýmů, masek a rekvizit pro malé i velké nejen na halloween naleznete a zakoupíte na eshopu Svět karnevalu společnosti OHŇOSTROJE Krupička, s.r.o.
Pohřební ústav Praha 9
Pohřební ústav Horní Počernice sídlící v Praze 9 nabízí s veškerou úctou a pietou pohřební služby pozůstalým, pomoc při zařizování pohřbu i odvozy zesnulého.
Jednorázový papírový nábytek z vlnité lepenky - párty sada pro každou příležitost
Naše společnost Model Pack Shop Praha nabízí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Sjednání pohřbu z domova Praha
Společnost HELFI s.r.o., která patří mezi nejvýznamnější pohřební služby v Praze má má pro Vás nabídku sjednání pohřbu on - line z domova.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Vybavení k pronájmu Praha - pro výstavy, veletrhy, konference, kongresy v řádech tisíců kusů
Chystáte se pořádat výstavu, veletrh, konferenci, kongres nebo jinou společenskou akci? Společnost ZÁPŮJČKA.CZ, s.r.o. z Prahy Vám zapůjčí vše potřebné od židlí, stolů po panely a vitríny.
Kremace Praha – důstojné poslední rozloučení s Vašimi blízkými Praha
Kremace je finančně nejméně nákladnou variantou pohřbu. Pohřební služby HELFI Praha Vám zařídí všechno potřebné v této těžké chvíli.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Pohřební služba Praha 9 - pomoc při přípravě pohřbu
Zasáhla Vaši rodinu smutná událost a musíte zařídit veškeré náležitosti spojené s pohřbem? Pohřební služba Zdeněk Vítek – Smutná z Prahy 9 Vám poskytne potřebnou pomoc.
Církevní pohřby – rozloučení v kostele Praha
Rozloučit se s milovanými lidmi je těžké, a to zvláště tehdy, když odejdou navždy.
Pohřební služba Praha – profesionální zajištění pohřbu v našich krematoriích v rámci celé Prahy
Pohřební ústav hlavního města Prahy nabízí služby spojené s nesnadnou životní situací - s pohřbem, pomohou Vám zajistit veškeré služby spojené s pohřbem.
Pohřební služba Horní Počernice - pomoc při náležitostech spojených s úmrtím a pohřbem
Pohřební služba Horní Počernice z Prahy nabízí pozůstalým pomoc při záležitostech spojených s úmrtím a s přípravou pohřbu v několika cenových kategoriích.
Nůžkové stany Praha - pronájem velkých párty přístřešků
Pronajímáme velké stany a přístřešky pro akce, prezentace i společenská a rodinná setkání v Praze a okolí.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Ekologické rakve - výroba z 5-ti vrstvé lepenky a dřevěné prostorové konstrukce
Ekologické rakve od společnosti KOMES z Prahy-východ jsou vyrobeny z 5-ti vrstvé vlnité lepenky a konstrukce ze dřeva. Nosnost rakve je 150 kg. Více jak 20-ti letá praxe.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Velké stany na oslavy Praha - snadná příprava krytých prostorů na párty
Velké stany na oslavy Vám zajistí snadnou přípravu prosto pro Vaši párty. Naši firmu naleznete na Praze 6.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Party stan, montované - stanové haly Praha -  bez nás se neobejde žádná událost
Akce pod širým nebem bez rizika jsou od roku 1992 možné. V té době totiž vznikla společnost M.P.M., která se zaměřuje na pronájem a stavbu nejrůznějších přístřešků.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Ekonomický pohřeb, pohřeb v kostele, pohřební služba Praha
Zajistíme důstojné rozloučení s vašimi blízkými včetně hudby, pohřebních věnců, květin i tisku parte. Usnadníme vám tyto těžké chvíle a takřka vše zajistíme za vás
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Pohřební služba, pohřby, kremace, převoz zesnulých, hřbitovní zboží, Praha
V těžkých chvílích spojených s odchodem blízké osoby a zajištěním pohřbu či kremace Vám pomůže Pohřební ústav PEGAS CZ s.r.o. Neváhejte se na nás obrátit, působíme v Praze a okolí.
Převozy zesnulých do zahraničí nonstop Praha
Pomoc při organizaci pohřbu a s převozem zesnulého do zahraničí vlastním pohřebním automobilem nebo letecky zajistí nonstop diskrétní pohřební služba HELFI z Prahy.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha