Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště, likvidace vozidel
Společnost FERRUM s.r.o. zajištujě kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel. Poskytuje likvidaci osobních i nákladních vozidel, motocyklů nebo autobusů.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba a aplikace nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na oblečení
Zakázkovou výrobu a aplikací nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na firemní nebo sportovní oblečení či oděvy zájmových spolků realizuje v okolí Třebíče firma Strojové vyšívání Alena Filipská.
Autovrakoviště - kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel
Kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel zajišťuje společnost FERRUM s.r.o.. Dovezte svoje auto na autovrakoviště v Moravských Budějovicích, zdarma Vám ho zlikvidujeme.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Luxusní dárky pro manažery a obchodní partnery - kaleidoskopy a teleidoskopy
Firma KALEIDEU, s.r.o. z Moravských Budějovic poskytuje luxusní kaleidoskopy a teleidoskopy, které mohou sloužit například jako netradiční reklamní předměty nebo dárky pro obchodní partnery.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pro zástupce bytů a bytových družstev formou chráněného internetového přístupu zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. se sídlem v Třebíči on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Výroba reklamních pletených předmětů, čepic s firemním logem
Společnost PLETEX s.r.o. se zabývá výrobou pletených výrobků a čepic s logem Vaší firmy, pletených reklamních předmětů v originálním provedení a mnoha barevných kombinacích.
PLETEX s.r.o.
Kaleidoskop - luxusní reklamní dárkový předmět i originální pozornost pro obchodní partnery
Originální reklamní dárkový předmět ve formě kaleidoskopu či teleidoskopu pro Vás zajistí firma Kaleideu. Potěšte své obchodní partnery netradičním dárkem v podobě luxusního kaleidoskopu.
Prodej luxusních reklamních předmětů, kaleidoskop jako dárek
Prodej luxusních kaleidoskopů a teleidoskopů jako reklamní předmět či netradiční dárek zajistí firma Kaleidoskopy KALEIDEU, s.r.o.
Výroba, prodej, světelné reklamní panely, vývěsky, orientační systémy, e-shop
Výrobou, prodejem a distribucí světelných reklamních panelů, reklamních vývěsek, orientačních systémů, interiérovými a exteriérovými skříňkami se zabývá z Třebíče.
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadů, recyklace surovin
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadu - komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného, recyklace surovin od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Recyklace a zneškodnění druhotných surovin, sběr surovin
Recyklace, zneškodnění a likvidace druhotných surovin, sběr surovin a odpadů, komunální odpad zajišťuje firma ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Vazba diplomových a bakalářských prací, tiskařské práce
Vazba diplomových a bakalářských prací, tiskařské práce, expresní vazby provádí firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Správa nemovitostí bytů, bytových družstev a společenství vlastníků jednotek
Kvalitní služby v oblasti bydlení, správy bytů, bytových družstev a společenství vlastníků jednotek zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. v Třebíči. Našim klientům nabízíme komplexní servis.
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku - komplexní servis
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Třebíči na Vysočině. Poskytujeme komplexní servis.
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk provádí firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady - recyklace a likvidace odpadů
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady, pronájem velkoobjemových kontejnerů, kontejnery dle druhu odpadu, recyklace a likvidace odpadů od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Správa nemovitostí - služby správce nemovitostí, údržba a opravy bytového fondu
Správu nemovitostí, služby, údržbu a opravy bytového fondu spolehlivě zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně. S námi budete mít přehled a pořádek ve správě domu.
Tiskařské práce, tiskopisy, velko i malonákladový barevný tisk
Kancelářské potřeby, obalový materiál, tiskopisy, psací a školní potřeby, papírenský sortiment, tiskařské práce nebo barevný tisk zajistí firma MIKO - Kancelářské potřeby
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady v Třebíči na Vysočině
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady, správné uložení odpadu u firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Pohřební ústav, pohřebnictví, rozloučení se zesnulým, pohřeb, kremace Moravské Budějovice
Všechny služby týkající se posledního rozloučení s milovanou osobou zařídí naše pohřební služba MIKO. Zajistíme kremaci a veškeré záležitosti týkající se pohřebnictví diskrétně a s úctou.
Pohřební služba, zajištění pohřebních obřadů, převoz zesnulých, Jaroměřice nad Rokytnou, Jemnice
Důstojné poslední rozloučení dle vašich představ,vyřízení všech důležitých formalit, převoz zesnulých, zajištění pohřebního obřadu zařídí Pohřební služba MIKO - Anna Kratochvílová.
Zajištění smutečního obřadu, pohřební vazby, pohřební služba Moravské Budějovice
Poslední rozloučení s blízkým, zajištění smutečního obřadu, dechové hudby, pohřební vazby, zařízení obřadní síně či kremace, od Pohřební služby Miko Anna Kratochvílová.