Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kvalitní sítotisk, tisk na textil - potisk triček, pracovních oděvů, mikin i košil
Realizaci tisku na textil kvalitním sítotiskem zajišťuje firma Reklamní potisk, s.r.o. z Telče. Potiskneme trička, pracovní oděvy, mikiny i košile. Nabízíme vysokou kvalitu tisku za příznivé ceny.
Reklamní potisk, s.r.o.
Platforma KYBEZ pro oblast kybernetické bezpečnosti a systematického vzdělávání
Hlavním posláním platformy KYBEZ je snaha o bezpečnější digitální prostor a kvalitní život v něm. Zajišťuje komplexní produkty a služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty - možnost potisku
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má v prodeji moderní mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty, které si můžete nechat také potisknout libovolným vzorem.
Reklamní potisk, s.r.o.
Informační systém GINIS, komplexní softwarové řešení pro veřejnou správu
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systém GINIS, který je ideální a praktickým řešením pro veřejnou správu, firmy nebo organizace.
Řezaná plotrová grafika Telč - zpracování, lepení reklamních polepů na auta i výlohy
Pro zviditelnění Vaší firmy a služeb využijte řezanou plotrovou grafiku. Firma Reklamní potisk, s.r.o. v Telči se zabývá zpracováním a lepením reklamních polepů na auta i výlohy.
Reklamní potisk, s.r.o.
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
Bezpečnostní platforma KYBEZ pro ochranu dat na internetu - kybernetické zabezpečení
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systémy, k nimž patří i bezpečnostní platforma KYBEZ, která chrání a zabezpečuje informace a data na internetu.
Software pro evidenci majetku ve státní správě
Software vhodný pro evidenci majetku ve státní správě vyvíjí společnost GORDIC spol. s r.o., která se zaměřuje na oblast informačních systémů.
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.
Informační systém pro státní správu a samosprávu, flexibilní software
Tvorbou informačních systémů pro státní správu a samosprávu se zabývá jihlavská společnost GORDIC spol. s r.o. Vyzkoušejte náš flexibilní software!
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava do 3,5t, zajištění pracovníků do výrobních závodů a pro stavební firmy, dělnické profese.
Informační systém PED - Podání elektronických dat
PED, spolehlivý informační systém pro podání elektronických dat od specialisty na informační systémy, společnosti GORDIC spol. s r.o.
Propagační dárkové předměty jako originální reprezentace Vaší firmy
Společnost reklamní potisk, s.r.o., to jsou originální propagační a dárkové předměty, které potěší. Obdarujte své kolegy, dlouhodobé klienty i potenciální klientelu.
Reklamní potisk, s.r.o.
Jak se provádí potisk triček – exkurze pro mateřské školy a žáky ZŠ
Zařiďte dětem nevšední exkurzi do firmy, které se zabývá potiskem triček. Společnost Reklamní potisk s.r.o. v Telči nově otevírá své brány dětem MŠ a žákům ZŠ a poodhalí jim záhadu potisku triček.
Reklamní potisk, s.r.o.
Spolehlivá fyzická ostraha pro staveniště a jiné objekty
O zabezpečení staveniště či podniku se vám postará firma bezpečnostní služby DALIS MORAVIA s.r.o., která zajišťuje nejen fyzickou ostrahu objektů pro klienty z Jihlavy a Vysočiny.
Jihlavské listy, noviny kraje Vysočina, zprávy, kultura, sport, inzerce, předplatné
Důležité informace z domova i zahraničí včetně aktualit o Vašem městě se dozvíte v regionálních novinách Jihlavské listy vydávané společností PAROLA, spol. s r.o.
Rychlé internetové připojení - spolehlivé poskytování internetu
Spolehlivé poskytování internetu v Telči zajišťuje firma M-SOFT. Pokud potřebujete rychlé internetové připojení, vyzkoušejte nás.
Vánoční dárky pro vaše zaměstnance s logem firmy
Vánoční dárky jako jsou hrnky s logem firmy, či jiným motivem, kalendáře stolní, nástěnné, diáře na příští rok můžete objednat u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Digitalizace dokumentů - elektronická správa nemovitostí, bytů a bytových družstev
Digitalizace dokumentů a elektronická správa nemovitostí a bytových družstev vyžaduje okamžitý přístup k informacím. To zajišťuje formou chráněného internetového přístupu Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Trendy maskáčové oblečení - trička, mikiny, bundy, kšiltovky
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má kolekci dámského, pánského i unisex maskáčového oblečení jako trička, mikiny a kšiltovky, které si můžete nechat také potisknout.
Reklamní potisk, s.r.o.
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Správa nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů
Vedení správy nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů, bytových jednotek v oblasti bydlení spolehlivě zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Strojové balení, ruční balení Jihlava
Sháníte společnost, která zajistí strojní či ruční balení fóliovou technologií? Obraťte se na společnost Weindel Logistik Service ČR, spol. s r.o. v Jihlavě. Zabýváme se strojním a ručním balením v oblasti fóliové technologie. Provádíme smršťování, balíme do strečových fólií, opatřujeme celofánem, blistrujeme. Poskytujeme třídící aktivitu, ...
Překlady němčina-čeština, čeština-němčina
Překlady němčina-čeština, čeština-němčina