Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Mezinárodní převozy zesnulých včetně asistenčních služeb Litoměřice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic nabízí pozůstalým pomoc v těžkých chvílích při úmrtí blízké osoby, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Mycí stroje Ghibli – denní úklid podlah snadno a rychle
Denní úklid podlah nemocnic, škol, vstupních hal i kancelářských prostor bude snadný a rychlý díky mycím strojům Ghibli od společnosti Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Pohřební služba Děčín
Kompletní pohřební služby po celém území České republiky včetně převozu zesnulých zajistí Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína.
Čištění průmyslových objektů vysokotlakým zařízením a sacími bagry
Čištění průmyslových objektů a zařízení, odstranění nečistot, usazenin za pomoci vysokotlakého vodního paprsku a sacího bagru realizuje Buchen Ekoservis s.r.o., okres Most.
Převozy zesnulých Lovosice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Lovosic nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Nakládka a odvoz odpadů Chomutov – přistavení kontejneru u zákazníka
Nevíte, kam s kovovým odpadem? O nakládku a odvoz odpadů se v Chomutově a okolí postará firma Štoky s.r.o., která nabízí také službu přistavení kontejneru přímo k zákazníkovi.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Vstupní a výstupní kontroly kvality výrobků pro automobilový průmysl, třídění komponentů
Specializovaný kompletní servis v oboru kontroly kvality jako je dohled, zkoušky, měření, kontroly vstupu a výstupu výrobků Vám poskytne společnost Qualitas Control s.r.o. z Loun.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
Hygiena práce Ústí nad Labem – pro zdraví zaměstnanců
Dodržování hygieny práce se týká všech podnikatelských subjektů. Proto pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, neváhejte se pro rady obrátit na společnost TAURUS - PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Ukládka stavebních odpadů – na pískovně Selibice
Nevíte kam se stavebním odpadem jako jsou cihly, beton, tašky, zemina a kamení a jiné? Využijte volných kapacit ukládky stavebních odpadů – na pískovně Selibice.
Ocelové odpady, barevné kovy Chomutov – výkup včetně odvozu, zpracování a prodej
Firma Štoky s.r.o. z Chomutova se postará o odvoz a výkup ocelových odpadů a barevných kovů od fyzických osob a průmyslových podniků.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Skartace a likvidace dokumentů pro právnické i fyzické osoby
Skartační řízení ve spolupráci s příslušným státním, oblastním, nebo okresním archivem a v souladu se zákonem za Vás provede firma Venuše Koháková – spisové a archivační služby.
Pohřební ústav, kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých
Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína zajišťuje kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých, smuteční oznámení či smuteční obřad.
Výkup sběru Teplice - letáky, noviny, vlnitá lepenka, časopisy, smíšený sběrový papír
Výkup sběru v Teplicích zabezpečuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Výkup je možný v minimálním množství cca 100 kg. Výkup sběru za papír za příznivé ceny.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Skartace Teplice – úplné znehodnocení obyčejných i důvěrných dokumentů zdarma
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA s.r.o. nabízí zdarma službu skartace papírových dokumentů (včetně dokumentů důvěrného charakteru) nejen pro zájemce z Teplic a okolí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za nejvýhodnější ceny Teplice
Máte doma nebo ve firmě hromadící se papír a nevíte kam s ním? Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za výhodné ceny Teplice Váš problém vyřeší.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Pronájem MKR Mobilbarů, mobilních barů na firemní párty, teambuilding, oslavy i svatby
Moderní a luxusní zázemí pro svatby, firemní oslavy, teambuildingy, večírky, diskotéky i předváděcí akce naleznete v MKR Mobilbaru firmy MKR Group s.r.o.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Zipové znovuuzaviratelné sáčky Chomutov - pro rychlé uskladnění drobných předmětů
Zipové znovuuzaviratelné sáčky se dodávají buď prázdné, anebo už předem naplněné látkami, které požadujete.