Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Sběr a výkup tekutých odpadů Kladno
Společnost Středočeské vodárny a.s. se zabývá sběrem a výkupem tekutých odpadů: - sběr, výkup a využívání biologicky rozložitelných odpadů v souladu s platnou legislativou. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Půjčovna svatebních šatů Jičín Kostelec nad Černými Lesy Brandýs
Široká nabídka svatebních šatů v našem svatebním salonu Farfallino. Půjčovna svatebních šatů. - svatební šaty - luxusní svatební šaty - pánské obleky - šaty pro maminky nevěsty - šaty pro družičky a mládence.
Luxusní společenské šaty Praha, plesové šaty Kolín, Poděbrady
Svatební salon: - společenské šaty - luxusní společenské šaty - plesové šaty - pánské obleky Luxusní společenské šaty Mori Lee 2013
Luxusní plesové šaty Nymburk Pardubice Hradec Kutná Hora
Svatební Salon Farfallino Vám nabízí luxusní svatební šaty, luxusní společenské šaty, plesové šaty a společenské kostýmy. Půjčujeme a prodáváme luxusní plesové šaty. Ke slavnostním příležitostem můžeme, nabídnou k zapůjčení nádherné exkluzivní šaty Mori Lee z kolekce PAPARAZZI 2011.
Luxusní společenské šaty Nymburk Hradec Pardubice
Svatební Salon Farfallino nabízí luxusní svatební šaty, luxusní společenské šaty, plesové šaty a společenské kostýmy. Půjčujeme i prodáváme luxusní společenské šaty. Ke slavnostním příležitostem můžeme, nabídnou k zapůjčení nádherné exkluzivní šaty Mori Lee z kolekce PAPARAZZI 2011.
HR Direct - personální agentura Mladá Boleslav
Personální agentura HR Direct Mladá Boleslav nabízí pracovní pozice pro střední, vyšší management a také specialisty různých profesí a oborů. Nabídka práce pro uchazeče z regionů zejména Mladé Boleslavi a okolních okresů Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Mělník, Praha Východ, Nymburk a Turnov. Jedná se především práci pro naše klienty, ...
Výkup šrotu a barevných i železných kovů Praha západ - Mníšek pod Brdy
Společnost PRAGOMETAL MORAVIA s.r.o. nabízí výkup barevných a železných kovů. Barevné kovy: - nikl - tvrdokov - molybden. Měděné odpady Hliníkové odpady Olověné odpady Cíněné odpady. Železný odpad: - železo - litina - nerez - rychlořezná ocel - ocelové třísky - litinové třísky - třísky z ...
Vestavěné skříně Kolín - EKO-INTERIER
Kolínské interiérové studio EKO-INTERIER Vám nabízí kompletní interiéry na míru: - šatní skříně volně stojící - vestavěné skříně - kožené sedačky - interiérové dveře Neváhejte a prolinkem pod textem se nechte inspirovat na našich stránkách případně navštivte naši prodejnu v Kolíně, kde Vám zpracujeme 3D návrh včetně cenové kalkulace a ...
Prskavky a vánoční dárkové balíčky
Nabízíme prskavky, prskavky ve tvaru PF 2014 a reklamní prskavky s vaším vlastním potiskem na obalu. Vánoční dárkové balíčky s tradičními vánočními českými produkty. Nabízíme tradiční vánoční produkty : purpuru, františky, vánoční olovo na odlévání, vánoční svíčky - lodičky z ořechů Od 1.9.2013 přidáváme do sortimentu zcela nové vánoční dárkové ...
Máte problémy s povrchovou úpravou?
Nevíte, jaký nátěr optimálně použít pro Vaše výrobky? Máte pocit, že Váš dodavatel barvy se nějak "zhoršil"? Nejste spokojeni se spotřebou nátěrových hmot? Máte problémy s reklamacemi a nekvalitou Vašich nátěrů? Nejste si jisti, jaká technologie a vybavení je pro Vaše potřeby optimální? Chcete snížit riziko nevhodné investice do lakovny, tryskání, ...
Katalog bezlepkových potravin a zdravé výživy
Společnost EUROZONA s.r.o. nabízí katalog bezlepkových potravin a zdravé výživy. Katalog CELIATICA pro Českou a Slovenskou republiku - slouží pacientům držící bezlepkovou dietu jako vodítko při nákupech v lékárnách, v obchodních řetězcích, v běžné maloobchodní síti a v prodejnách zdravé výživy. Více info naleznete na našich stránkách:
Výkup druhotných odpadů severní východní západní Čechy
Pragonet trade s.r.o. nabízí výkup druhotných odpadů. Vykupujeme: Barevné kovy Železné kovy Akumulátory Třísky neželezných kovů Třísky z rychlořezných ocelí Litinové třísky Ocelové třísky Litinu Vlastníme také kontejnery, které po domluvě přistavíme k zákazníkovi. Zapůjčíme techniku: Kontejnery Kontejnerové nůžky Mechanické ...
Kompletní správa IT
Poskytujeme kompletní správu IT. Jsme připravení Vám nabídnout řešení na míru v oblasti správy informačních technologií ve vašem podniku.
Stylistka,vizážistka,oděvní výtvarnice-Střední čechy
NABÍZÍM SLUŽBY STYLISTKY,VIZÁŽISTKY,ODĚVNÍ VÝTVARNICE,ZAKÁZKOVÉ ODĚVNÍ ČINNOSTI:zakázkové krejčovství,líčení a styling pro různé události,změna šatníku,nákupy se stylistou,proměny.
Masáže - kosmetika Vestec u Jesenice
V našem studiu nabízíme: - kosmetické ošetření - permanentní make-up - manikúru, pedikúru - Klasickou masáž - Baňkovou masáž - Sportovní masáž - Ruční lymfatické masáže - Tělové zábaly Provádíme kosmetické ošetření pleti pomocí kosmetické značky Cannaderm. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Úklidový servis Praha
Maše společnost nabízí: - Kompletní úklid kancelářských prostor Praha - Kompletní úklid bytů, domů - Kompletní úklid obchodů, výrobních hal - Strojové úklidové služby Praha - Čištění koberců, garáží, sedaček. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Ochrana osob a majetku
Společnost USIR s.r.o. zajišťuje ochranu osob a majetku. Naše bezpečnostní agentura Vám nabízí tyto ochranné služby: - ozbrojený doprovod - osobní ochrana - bezpečnostní dozor. Poskytujeme: - asistenční služba při přepravě Vašich vnitrostátních i mezinárodních zásilek - osobní ochrana a ozbrojený doprovod (včetně zajištění ...
Odvoz a likvidace odpadů Kladno
Společnost Klika & Dvořák, s.r.o. nabízí odvoz a likvidaci ofdpadů. Zajistíme Vám i pronájem kontejnerů na uložení odpadu. Odvoz: - stavební suti - zeminy - směsného stavebního odpadu - demoličního odpadu - uložení na skládku. Více info naleznete zde:
Recyklace stavebního odpadu Kladno
Společnost DESTRO provádí recyklace stavebních odpadů. Recyklujeme veškeré druhy stavebních odpadů: - sutě - cihly - tvárnice - maltu - beton - keramiku - střešní tašky - šamot - živici apod. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Přepisy korektury textů překlady Praha západ
Nabízím přepisy textů, korektury textů, překlady. Přepis textů: z tištěné předlohy z rukopisů z audiozáznamů z videozáznamů z češtiny i cizích jazyků. Korektury textů: gramatické stilistické typografické. Překlady: jednoduché překlady překlady odborných textů z anglického jazyka do češtiny a obráceně. Více info zde:
Přírodní a zahradní jezírka, realizace Úvaly
Naše společnost Zahrady Pelikán - zahradnictví se zabývá např. touto činností: - prodejem rostlin - realizací zahrad - zahradní údržbou - realizací zahradních a přírodních jezírek a dalších služeb. Přírodní a zahradní jezírka: - nejprve se určí, jaký typ jezírka bude vhodný - jezírko s koupací zónou - jezírko "živé" ( rybičky. rostliny ...
Prodej ekologické mycí stoly odmašťovadla
Naše společnost nabízí ekologické mycí stoly a odmašťovadla. Výrobky vlastního výzkumu a vývoje. Odpovídáme za kvalitu výrobků. Ekologické mycí stoly: Low Boy Jumbo Big Boy MDS 60 Economy Mobile Brake Boy. Odmašťovadla vodou ředitelná, bezvodná. Více info zde:
Sběr a výkup tekutých odpadů Kladno - biologicky rozložitelné odpady
Výkup, sběr tekutých neboli biologicky rozložitelných odpadů v Kladně zajišťují Středočeské vodárny a.s.
Pronájem VIP stany
Společnost AB PARTY TENT spol. s r.o. se zabývá pronájmem VIP stanů. V oblasti pronájmu VIP stanů poskytujeme komplexní servis. V případě potřeby stavíme stany také na nerovných plochách, které vyrovnáme pomocí různě velikých vyrovnávacích prvků.
Praha pronájem party stanů
Nabízíme Vám pronájem party stanů. Zajišťujeme pronájem: - VIP stany - party stany - podlahy - pódia - nábytek - osvětlení, ozvučení a projekce. Poskytujeme: - produkce a organizace akcí na klíč - cateringové služby - dekorace a květiny - tisk pozvánek a programu.