Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Obchodní spolupráce s průmyslově vyspělým Dolním Rakouskem
Zahájit nebo prohloubit obchodní spolupráci s průmyslově vyspělým Dolním Rakouskem Vám pomůže Dolnorakouská hospodářská agentura ecoplus International Tschechien s.r.o.
Nábory nových zaměstnanců pro Vaši firmu
Nábory nových zaměstnanců na volné pracovní pozice ve Vaší firmě si vezmou na starost specialisté ze společnosti ADECCO spol. s r.o.
Velkoplošná a maloplošná venkovní reklama v Praze a okolí
Využijte účinný nástroj k propagaci Vaší společnosti. Kvalitní venkovní reklama působí nepřetržitě. Buďte vidět na těch správných místech! Zajistíme Vám optimální umístění Vašich reklamních sdělení.
Obráběcí stroje, lasery a elektronika pro průmyslové aplikace
Vývoj výrobní techniky a elektroniky pro průmyslové aplikace, technologické procesy, aplikace softwaru realizuje společnost TRUMPF Praha, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
TRUMPF Praha, spol. s r.o.
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi a všeho ostatního z různých materiálů.
Obchodní příležitosti v Dolním Rakousku
Obchodní příležitosti pro nabídku Vašich služeb nebo nalezení nových dodavatelů Vám pomůže vyhledat a zprostředkovat Dolnorakouská hospodářská agentura ecoplus International Tschechien s.r.o.
Značka ZELENÝ BOD je ochrannou známkou.
Označení obalu výrobku značkou Zelený bod vypovídá o výrobcem uhrazeném příspěvku organizaci zajišťující zpětný odběr a využití obalového odpadu.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Tisíce volných pracovních míst Praha – personální agenturs různým zaměřením
Tisíce volných pracovních míst různého zaměření s nástupem ihned eviduje ve své databázi společnost ADECCO spol. s r.o.
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic, hotelů, úklid administrativních a společenských prostor.
Personální agentura Práce pro tebe v Praze, vyhledání zaměstnání či personálu
Nábor nových zaměstnanců, pomoc s hledáním nového zaměstnání soukromým osobám, personální poradenství, zajištění procesu nástupu do zaměstnání kompletně od Práce pro tebe s.r.o.
Práce pro tebe s.r.o.
Výkup počítačového a elektronického šrotu (základní desky z elektroniky a procesory)
Výkup a likvidace PC techniky, elektroniky, základních desek z elektroniky a procesorů, železných surovin, autobaterií a papíru za nejlepší ceny v Praze a okolí - Cajdašrot s.r.o.
Bezpečnostní a detektivní služby, střežení objektů
Bezpečnostní práce, střežení firem, areálů a obytných domů, pátrání po osobách, prověřování nemovitostí, vyhledání odcizených věcí to vše zvládne BPP Innoxius s.r.o.
Systémy zpětného odběru a využití odpadů z obalů v členských státech EU - principy fungování
Fungování systému zpětného odběru a využití odpadů z obalů má v členských státech EU podobné principy jako fungování obdobného systému u nás, který provozuje společnost EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Nové produkty a dodavatelé z Dolního Rakouska
Poskytujeme obchodní příležitosti i inovativní výrobky pro Vaše zákazníky. Poskytneme kvalitní dodavatelé podle Vašich potřeb.
Kariéra s Adecco - příručka zaměstnance, zaměstnávání osob
Personální agentura ADECCO spol. s r.o., Praha, nabízí zaměstnání a pracovní kariéru. Najdeme Vám vhodnou práci v různých oborech a pozicích. Prostudujte si naše zásady v příručce zaměstnance.
Volejte s námi bez investic – řešení pro malé firmy i velká call centra
Efektivní řešení volání bez investic přináší malým, středním, i velkým firmám, call centrům i operátorům společnost Quantcom, a.s.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro přestavby
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro rekonstrukce a přestavby budov, projekty ke stavebnímu povolení, vypracování studií.
Hybridní eventy pro komunikaci na dálku za přijatelné peníze
Hybridní eventy, se kterými má bohaté zkušenosti video studio POLAS z Prahy, přichází ke slovu v dnešní době, která nás nutí nahrazovat osobní kontakty online komunikací.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce, kompletní outsourcing, hledající zaměstnance v ČR nebo pro EU a v EU.
Dodavatel specializovaných řešení pro architekturu, IT a projektové řízení
Návrh, vývoj, implementace informačních systémů. Řízení projektů v oblasti IT, architektonická řešení a implementace Business inteligence a SAP systémů, vše v Datacons, s.r.o.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti řízení projektů a nákladů
Inženýrská činnost, architektura, dopravní a pozemní stavby, energetika, automatizace, návrhy a vypracování projektů v AFRY CZ s.r.o.
AFRY CZ s.r.o.
Psychologická péče o děti a dorost v Praze – psychologická poradna i psychologické vyšetření
Komplexní psychologická péče pro Vaše dítě. PHDR. DAGMAR PECHOVÁ v Praze pomáhá dětem, dospívajícím i rodičům při řešení potíží souvisejících s výchovou.
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy, kamerový dohled, monitoring, zabezpečení vozidel, alarmy, kamery.
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách, smuteční oznámení i na počkání.
Tiskařské služby, digitální a ofsetový tisk, tvorba grafických návrhů, výroba vizitek Praha
Veškeré tiskařské a polygrafické služby Vám zajistí rodinná firma Tiskárny MAESTRO spol. s r.o. z Prahy. Provádíme digitální i ofsetový tisk, zabýváme se grafikou i výrobou vizitek a letáků.