Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Personální agentura, hledání práce, nábor kvalifikovaných zaměstnanců pro manuální práci
Se situací na trhu práce a hledáním potřebné pracovní síly Vám pomůže personální agentura HOFMANN WIZARD s.r.o. z Plzně. Kvalitní a propracovaný servis ve sféře lidských zdrojů.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Ostraha a zabezpečení objektů
Neriskujte vykradený byt nebo kanceláře a využijte služeb ostrahy a zabezpečení objektů, které nabízí bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně.
Vazby - kroužková, termo Plzeň
Potřebujete připravit podklady pro konferenci, školení nebo výběrové řízení? Firma Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni se postará o rychlou a kvalitní kroužkovou nebo termu vazbu.
Velkoplošný tisk Plzeň
Potřebujete zajistit kvalitně provedený velkoplošný tisk? Pak se neváhejte obrátit na firmu Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni.
Deratizace hlodavců, dezinsekce hmyzu, dezinfekce, Tachov
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení hlodavců, myší, krys, likvidace hmyzu, švábů, blech, čištění potravinářských provozů realizuje Martin Ledvina, Tachov.
Ochrana majetku a osob
Ochranu majetku a osob, ostrahu průmyslových i soukromých objektů nebo kvalifikovanou ostrahu v průběhu soukromých či jiných hromadných akcí zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Pohřební ústav Pieta Plzeň
Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. se sídlem a působností v Plzni nabízí své služby pozůstalým při zařizování pohřbu a odvozy zesnulého.
Zajištění pohřbu Plzeň
Zemřela Vám blízká osoba a hledáte v této nelehké životní situaci pomoc? Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. Plzeň nabízí veškeré služby spojené se zajištěním pohřbu.
Ostraha objektů Plzeň
Hledáte prověřenou bezpečnostní agenturu, která zajistí ostrahu Vašeho soukromého či firemního objektu v Plzni a okolí? Spolehněte se na bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová.
Pohřební služba Plzeň
Pohřební služba PIETA spol. s r.o. je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb s úctou a profesionálním přístupem v Plzni a okolí.
Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně se postará nejen o ochranu Vašeho majetku, bytu, skladu nebo jiných nebytových prostor, ale také o ostrahu osob nebo zajištění detektivních služeb.
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Cukr balený, bílý i třtinový, s možností reklamního potisku
Cukr hygienicky balený, bílý i třtinový, v sáčcích, trubičkách, polštářcích, s možností reklamního potisku, svatební cukříky balí a dodává LEOPON s.r.o.
LEOPON s.r.o.
Pohřební ústav Plzeň
Veškeré smuteční služby spojené se zařizováním pohřbu od tisku oznámení po květinovou výzdobu na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku nabízí pohřební ústav PIETA spol. s r. o. Plzeň.
Bezpečnostní služby – profesionální ochrana majetku a osob
O otázce zajištění bezpečnosti žádejte pouze profesionální ochranu majetku a osob, kterou po celém území České republiky zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Bezpečnostní agentura Ivana Píclová Plzeň
O ochranu vašeho majetku, ostrahu bytů, domů a firemních nebo rozsáhlých průmyslových objektů se postará non-stop soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Detektivní služby – po celé České republice
Komplexní detektivní služby od diskrétních profesionálů nabízí firmám i jednotlivcům po celém území České republiky společnost Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni.
Kontrola neschopenek – jednorázová i opakovaná dle přání zadavatele
Nejste si jisti, jestli Vaši zaměstnanci v době pracovní neschopnosti opravdu řádně marodí? Firma Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí služby jednorázové i opakované kontroly neschopenek.
Personální agentura s outsourcingem, agenturní zaměstnání s prací pro cizince mimo EU
Nové pracovní uplatnění nebo nové zaměstnání Vám poskytne česká personální agentura sídlící v Plzni AWA Europe SE. Zajistíme Vaší firmě potřebné zaměstnance či kvalitní outsourcing z celého světa.
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Fyzická ostraha objektů Plzeň
Obáváte se o bezpečnost svého majetku nebo firemních prostor? Pokud vyhledáte služby fyzické ostrahy objektů od spolehlivé Bezpečnostní agentury Ivany Píclové z Plzně, můžete klidně spát.
Bezpečnostní agentura, ochrana majetku, osob, střežení objektů, detektivní služby
Ochranu majetku, ostrahu osob, střežení objektů, firem, skladů, detektivní služby, bezpečnostní služby při společenských shromážděních poskytuje bezpečnostní agentura High Security s.r.o.
Pohřeb Plzeňský kraj
Komplexní a vysoce profesionální služby v oblasti pohřebnictví, zajištění pohřbů a pohřebního zboží nabízí pro Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
Zpopelnění Plzeňský kraj
Zemřela Vám blízká osoba, jejíž vůlí bylo zpopelnění jako způsob pohřbu? Tuto službu, ať už s obřadem nebo bez obřadu nabízí pro celý Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.