Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Realizace sítí a kabeláží Litomyšl
Společnost CompAct s.r.o. realizuje metalické strukturované kabeláže velikosti do stovek portů včetně datového rozvaděče, návrh, měření a dokumentace.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Pohřební ústav Letohrad - pohřby dle požadavku pozůstalých
Zajišťujeme pohřby všeho druhu – kremace bez obřadu, rozloučení v obřadních síních, v kostelích, pohřby do země i žehem. Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Moderní informační technologie Pardubice - informační systém CICERO
MIS Cicero usnadňuje práci zaměstnancům a pomáhá vedení velmi efektivně a přesně řídit společnost.
Výkup a třídění druhotných surovin Holice
V našich druhotných surovinách Petr Bajer Holice vykupujeme všechny druhy papíru, železa i barevných kovů.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Čištění ucpaných odpadů van, dřezů, kanalizace, revize
Tlakové čištění kanalizace včetně revize potrubí, čištění ucpaných odpadů van, dřezů, umyvadel, toalet realizuje společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace, Moravská Třebová.
Projektové a dotační činnosti Pardubice - monitoring, řízení a evaluace
Zajišťujeme komplexní servis v oblasti monitoringu, zpracování a předložení žádosti o dotace na spolufinancování projektů ze strany strukturálních fondů EU či z jiných zdrojů - Stelma Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Bezplatná likvidace autovraku - ekologická likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov zajistí ekologické likvidace starých vozidel. V lokalitě Pardubický kraj funguje středisko ve Svitavách, kde provedeme bezplatně likvidace autovraku.
Překlady textů se soudním ověřením, specializace na polštinu
Překlady odborných textů, úředních dokumentů, smluv, plných mocí, soudních rozsudků se soudním ověřením se specializací na polštinu vykonává, Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Překladatelské služby z polštiny do češtiny a z češtiny do polštiny
Překladatelské služby odborných text, dokumentů, posudků, diplomových prací z polštiny do češtiny a z češtiny do polského jazyka realizuje Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Soudní překladatel Pardubice, českopolské překlady s kulatým razítkem
Soudní překladatel Pardubice, překlady z polského do českého jazyka a z českého do polského jazyka, překlady dokumentů a listin zajišťuje Ing. Petr Kotas.
Sběrné suroviny kovošrot pro obyvatele i firmy
Naše společnost vykupuje a třídí železný šrot, vykupuje barevné kovy, autobaterie, výkup autovraků - JARÝ s.r.o. Pardubice, Hradec Králové
Akreditované zkoušky ultrazvukem, vířivými proudy, TOFD a dalšími metodami
Akreditované kontroly svarů a základního materiálu pomocí ultrazvukové zkoušky, metody vířivých proudů nebo UT přístrojů s metodou TOFD zajistí divize Industrial společnosti DEKRA CZ a.s.
Chemické čištění potrubí, rozvodů, výměníků a chladicích systémů
Chemické čištění otopných systémů, rozvodů teplé vody, výměníků, chladicích systémů, bojlerů, kotlů od usazenin a nečistot realizuje společnost DK Chemo, s.r.o., Svitavy.
Hutnící zkoušky kameniva Pardubice - Měření zhutnění přírodního a drceného kameniva
Přímo v terénu provádíme měření zhutnění přírodního a drceného kameniva pro velké i malé stavby - Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. Pardubice
Digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, kopírování, grafické studio
Digitální, ofsetový, barevný, černobílý a velkoplošný tisk, kopírování, gravírování, grafické návrhy realizuje studio společnosti DTP centrum, v.o.s., Svitavy.
DTP centrum, v.o.s. grafické studio
Prodej rodinného domu ve Ždírci nad Doubravou - plyn, elektr. energie a veřejný vodovod
Náš tým se vám postará o vaši nemovitost. Zajistíme prodej včetně pozemků, koupi nemovitosti včetně pozemků nebo navržení prodejní ceny.
Zpracování stavebních rozpočtů Pardubice - kalkulace staveb pro firmy i soukromé subjekty
Stavebním rozpočtům se věnujeme již od roku 1977 a jsme tedy firma s dlouholetými zkušenostmi. Provádíme stavební rozpočty a kalkulace staveb ve východních Čechách.
Profesionální radiostanice, radiokomunikace KonekTel
Nabízíme profesionální výrobky značky Motorola, jsme největším autorizovaným distributorem a také certifikovaným servisním střediskem.
Výkup a zpracování kabelů Ústí nad Orlicí – výkup od občanů a firem
Náš kovošrot se zabývá výkupem kabelů, které následně dále zpracováváme - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Sázava u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Pohřební služba Česká Třebová - rozloučení ve vlastních obřadních síních
Všem kdo prožívají to nejsmutnější období v životě nabízíme rozloučení ve vlastních obřadních síních v Ústí nad Orlicí, České Třebové i všech dalších obřadních síních po celé ČR.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Temperování a přitápění místností s teplovzdušnými solárními panely pro příjemný domov
Teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám pomůžou s větráváním, odvlhčováním a plísněmi a v neposlední řadě s přitápěním a vytápěním domu, které Vám sníží energetickou náročnost.