Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
O prodeji firmy se poraďte s odborníky - odborný prodej firmy bez rizika
Jak prodat firmu bez rizika vám poradí odborníci ze společnosti OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově.
Výhodná a bezpečná koupě firmy, ziskových firem
Pokud jste rozhodnuti koupit novou firmu, tak vám firma OMEGA se sídlem v Prostějově pomůže s vyhledáním vhodné ziskové firmy ke koupi a postará se, aby byl odkup firmy výhodný a především bezpečný.
Komplexní bezpečnostní služby, fyzická ostraha objektů - profesionální bezpečnostní agentura
Komplexní bezpečnostní služby od fyzické ostrahy objektů po vzdálený kamerový dohled poskytuje v okolí Prostějova a Vyškova bezpečnostní agentura SIDA.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Spolehlivý prodej ziskových firem, společností a podniků
Jste-li rozhodnuti pro prodej své firmy, tak je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. K tomuto kroku vám pomůže firma OMEGA, která se zaměřuje na spolehlivý prodej ziskových společností, podniků.
Ostraha objektů pomocí nejmodernější technologie pultu centrální ochrany
Dálkovou ostrahu objektů prostřednictvím nejmodernější technologie pultu centrální ochrany (PCO) poskytuje v okolí Vyškova a Prostějova bezpečnostní agentura SIDA, která sídlí v Prostějově.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Speciální krizové poradenství pomůže vaší firmě ven z krize
Pokud se vaše firma dostala do potíží a vy si nevíte rady jak z toho ven, oslovte společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově, která vám poskytne speciální krizové poradenství.
Kompletační a montážní práce pro průmysl, balicí činnost, kontrola výrobků
Kompletační a montážní práce pro automobilový i ostatní průmysl, kompletaci batohů, zdravotních pomůcek, balicí činnost realizuje SENZA družstvo, chráněná dílna.
Pohřeb, smuteční obřad pro zajištění důstojného rozloučení
Ztráta blízké osoby je smutná a bolestivá. V těchto těžkých chvílích je zde pro vás Pohřební služba Svoboda, kde vám pomohou zajistit převoz zesnulých, pohřeb i smuteční obřad.
Pohřební služba Libor Svoboda
Zajištění smutečního obřadu, pohřbu
Chcete-li pomoci se zajištěním smutečního obřadu nebo pohřbu, pak se obraťte na pohřební službu Libor Svoboda v Konicích.
Pohřební služba Libor Svoboda
Poradenství pro firmy ve finanční krizi - krizové řízení
Pokud se vám v podnikání nedaří, ale nechcete se podnikání v oboru vzdát, pak vám pomůže společnost OMEGA v Prostějově! Zajistí pro vás poradenství pro firmy ve finanční krizi (krizové řízení).
Pohřební služba, obřadní síň - důstojné poslední rozloučení s vašimi blízkými
Pohřebnictví Libor Svoboda v Konici v okrese Prostějov vám pomůže zajistit důstojné poslední rozloučení s vašimi zesnulými blízkými.
Pohřební služba Libor Svoboda
Pronájem kontejnerů na suť a nebezpečné odpady.
Ohledně pronájmu kontejneru kontaktujte firmu Nature s.r.o. Pronajímáme kontejnery na nebezpečný odpad i stavební suť v Prostějově a Olomouci.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Svoz, odstranění, využití nebezpečných odpadů z domácností Prostějov
Odstranění nebezpečných odpadů z domácnosti svěřte do rukou firmy Nature, s.r.o. Zajistíme svoz, odstranění i zpracování nebezpečných odpadů z domácnosti.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Odvoz odpadu a kontejnerová doprava snadno a rychle
O odvoz odpadů a kontejnerovou dopravu se postará firma Nature s.r.o Prostějov. Přistavíme kontejnery pro všechny druhy odpadů, které následně i odvezeme.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Podnikový informační systém QI pro obchodní, výrobní firmy Prostějov
Společnost MELZER je úspěšným a významným dodavatelem v oboru informačních technologií. Soustředíme se nejen na výrobní a obchodní firmy, ale také na projektové firmy nebo segmenty vodárenství. Podnikový informační systému QI: - pomáhá řešit většinu běžné podnikové činnosti - poskytuje okamžitý a spolehlivý obraz firmy - dokáže ve velmi ...
Pohřební služba, poslední rozloučení s Vaším zesnulým Konice, Prostějov
Pohřebnictví, pohřební služba Otakara Svobody Vám zajistí důstojné poslední rozloučení s Vaším zesnulým. Komplexní služby: - zajištění pohřbu - smuteční obřad - převoz zesnulých - pohřební služby dle přání zákazníka - tisk parte - přeprava zesnulých po celé ČR - sjednání autobusové dopravy - živá hudba dle výběru - vyřízení pohřbu ...
Pohřební služba Libor Svoboda
Druhotné suroviny, kovošrot Prostějov
Firma BOHEMIA RECYCLING s.r.o., nabízí: -výkup druhotných surovin Prostějov a okolí -chrání přírodu, proto svou prací přispívá k ekologickému užívání surovin -je ve spolupráci s našimi, ale také zahraničními obchodními partnery -pořádá kontejnerový sběr a odvoz papíru pro školy -třídí a ekologicky zpracovává a přepracovává kovový ...
Výkup druhotných surovin - sklo,papír,železo Prostějov
Firma BOHEMIA RECYCLING s.r.o.,se nachází na Prostějovsku a vykupuje papír, který následně třídí a zpracovává, fólie, železo a barevné kovy. Výkup druhotných surovin. Výkup papíru – noviny, časopisy, smíšený papír, lepenka. Knihy se vykupují pouze bez tvrdých obalů. Výkup skla, plastů, folií, PET lahve,barevných kovů ...
Kontejnerová doprava, pronájem kontejnerů, kontejnery na nebezpečné odpady Prostějov
Nature, s.r.o. je společnost, která se provozuje kontejnerovou dopravu a nakládá s odpady. Zajistíme kontejnerovou přepravu stavebních odpadů a odpadů z domácnosti, jejich recyklaci či uložení na skládce. Naše služby: - pronájem kontejnerů - kontejnerová doprava - kontejnery na sutě, nebezpečné odpady - odvoz, recyklace, přistavení ...
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
VÝKUP PAPÍRU , FOLIE ,ŽELEZA A BAREVNÝCH KOVŮ PROSTĚJOVSKO
Firma BOHEMIA RECYCLING s.r.o., se sídlem v Kostelci na Hané nabízí: -výkup železa a barevných kovů Prostějovsko a okolí -z barevných kovů vykupujeme– měď, bronz, mosaz, hliník, olovo, nerez, zinek -dále vykupujeme: -papír – noviny, časopisy, smíšený papír, lepenka -plasty-folie, PET lahve -sklo Zajištění odvozu i likvidace odpadů i při ...
Reklamní předměty na míru, skluzavka hasičské auto Prostějov
Společnost Lonea company s.r.o. dodává reklamní předměty, originální usb flash disky na míru, medaile, odznaky. Také se zabývá výrobou a pronájmem nafukovacích atrakcí. Novinkou pro tento rok je skluzavka v podobě hasičského auta. Navštivte naše webové stránky www.nasihasici.cz. Vymýšlíme a realizujeme nápady zákazníků. Na našem e-shopu ...
Půjčovna svatebních šatů, svatební servis a služby Prostějov
Svatební salón Marilyn zajišťuje kompletní svatební servis a služby - půjčovna svatebních šatů, prodej svatebního prádla, obuvi. V příjemných prostorách salónu Vám ochotně poradí s výběrem svatebních šatů, zapůjčí šaty, šperky a mnoho dalšího. Nabízí pestrý výběr z modelů romantických, klasických, elegantních i extravagantních. Chcete mít ...