Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Ekologická likvidace gastroodpadů Olomouc, likvidace zbytků jídla, prošlého jídla, likvidace olejů
Ekologicky likvidujeme biologické odpady pro jídelny a restaurace, školy a školky a další gastronomické podniky, které mají povinnost ekologicky likvidovat tento odpad.
Bezpečnostní a detektivní agentura Olomouc, ochrana osob a majetku, převoz cenin, doprovody
Agentura KONDOR 112 je soukromou privátní detektivní a bezpečnostní agenturou, s působností na celém území České republiky i na území členských států Evropské unie.
Nakladatelství a knihkupectví FONTÁNA Olomouc, nákup knih v internetovém obchodě
Nakladatelství a knihkupectví FONTÁNA v Olomouci nabízí ve svém internetovém obchodě knihy o léčitelství, esoterice, duchovním rozvoji, astrologii, alternativní medicíně a další knihy.
Návrhy a design interiérů komerčních i bytových prostor
Plánujete nové bydlení nebo jen přestavbu? Obraťte se na bytového návrháře ve firmě Projekční atelier ZUZI v Olomouci, který vám vypracuje návrh a design interiérů komerčních i bytových prostor.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Pronájem skladovacích a průmyslových ploch Olomouc
Průmyslové a kancelářské prostory k pronájmu, několik typů nebytových prostor, jak prázdných, tak zařízených a připravených k okamžitému použití na okraji Olomouce v průmyslové zóně – FROL a.s.
FROL a.s. nebytové prostory
Bytové interiéry na klíč pro útulný domov - 3D návrhy, poradenství a realizace
Bytové interiéry na klíč nás baví. Naše firma MYDOS v Litovli u Olomouce vám poskytne 3D návrhy, poradenství i realizaci vašeho bytu nebo domu - pomůžeme vám vytvořit útulný domov.
Návrhy interiérů a kancelářských prostor pro atraktivní a příjemné prostředí
Chcete vytvořit atraktivní a příjemné prostředí u vás doma, v kanceláři nebo jen chcete změnu? Projekční atelier ZUZI v Olomouci vám s tím pomůže.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Výroba 3D reklamy Olomouc, 3D písmena, tvary, loga, reklama z polystyrenu
Výroba 3D reklamy Olomouc, 3D písmena, tvary, loga, reklama z polystyrenu včetně dodávky a instalace.
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Běžné i soudní překlady od zkušených a prověřených překladatelů
Zkušení a prověření překladatelé z jazykové agentury UniStudies s.r.o. v Olomouci vám poskytnou běžné i soudní překlady s důrazem na diskrétnost.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Systém pro kontejnerové překladiště KONTI, logistické informační systémy, instalace
Vývojem informačních systémů na poli logistiky se zabývá společnost CID International a.s. se sídlem v Olomouci. Propojíme na sobě nezávislé systémy a zlepšíme jejich kontrolu, evidenci i vedení.
Flora Olomouc - podzimní přehlídka ovoce a zeleniny v mezinárodním měřítku
Na výstavišti Flora Olomouc čeká všechny návštěvníky od 3. do 6. října 2019 Vše podstatné pro zahrádkáře, pěstitele a chalupáře.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Budování IT systémů a infrastruktur, unikátní podnikové informační systémy na zakázku
Informační systémy šité přímo na míru Vašim podnikatelským záměrům Vám poskytne společnost Cinesnet Pro s.r.o. z Olomouce Nové Sady. Společně nalezneme to nejlepší řešení, jak zlepšit Váš systém.
Podzimní etapa Flora Olomouc - široký sortiment rostlin, výpěstků i zahradnických pomůcek
Na Olomouckém výstavišti Flora se již můžete těšit na podzimní etapu, kde naleznete široký sortiment rostlin, výpěstků i zahradnických pomůcek.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Letní zahradnické trhy Flora Olomouc - zahradnická výstava a veletrh
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. vás srdečně zve k návštěvě letní etapy, kde se můžete těšit na mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh květin i okrasných dřevin.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Letní mezinárodní květinová výstava a zahradnický veletrh Flora Olomouc
Letní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc se uskuteční od 15. do 18. srpna 2019 - přijďte se podívat na záplavu nádherných květů právě vrcholícího léta.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc - mezinárodní zahradnická výstava, veletrh
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc jsou opět tady - mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh můžete navštívit už v dubnu 2019.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Inženýrská činnost - komplexní služby od územního plánu po kolaudaci
Olomoucká společnost GEMO, která je profesionál v oboru stavebnictví pro Vás zařídí komplexní služby inženýrské činnosti, od vyřízení potřebných dokumentů až po samotnou kolaudaci stavby.
Komplexní inženýrská činnost ve všech oblastech výstavby
Hledáte-li společnost, která vám zajistí komplexní inženýrskou činnost od přípravy zakázky přes realizaci až po kolaudační řízení, pak je vám k dispozici Stavební firma GEMO a.s.
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Pronájem skladů v Olomouci, ruční vykládka kamionů, kontejnerů, překládka a rozvoz zboží
Rozsáhlé skladovací prostory k pronájmu včetně jeřábové dráhy Vám poskytne společnost VAPEE Morava s.r.o. z Olomouce. Rozvezeme, vyložíme a uskladníme zboží dle Vašich požadavků.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Lipolýza pro odbourávání tuku a udržení štíhlosti, bezoperační metoda
Odbourávání tuku za pomoci bezoperační metody lipolýzy pro dokonalou postavu, udržení štíhlosti a ztráty celulitidy zajišťuje MUDr. Květoslava Nováková, Olomouc.